Değerli din kardeşlerim ben 24 yaşında dinini daha çok öğrenmeye ve bilmeye çalışan genç bir kardeşinizim ( Rabbimiz cümlemizin ilmini arttırsın faydalı ve doğru ilimlerle buluştursun ) . Bugüne kadar hep sorgulardım elbette müslüman bir ülkede doğdum ama tahkiki iman etmenin okuduklarım kadarıyla ne kadar farklı olduğunu anladım çünkü bazen gelenekselleştirilmiş şeyler kur'anla sahih hadislerle karşılaştırıldığı zaman o gelenekselleştirilmiş din ile çatışma içersinde gördüm ve kavradım.
Benim için önemli olan Kur'an ( Yüce Allah'ın (c.c) ayetlerinde ne demek istediği öğütleri nasihatlari yasakları vs.) ve Efendimiz(sallallahü aleyhi ve sellem )'in sünnet yoludur...
İnşaAllah hep beraber faydalı bir şekilde bilgi sahibi oluruz mukaddes dinimiz hakkında
tekrar Es'Selamın aleyküm din kardeşlerim ve güzel gönüllü insanlar..
Benim için önemli olan Kur'an ( Yüce Allah'ın (c.c) ayetlerinde ne demek istediği öğütleri nasihatlari yasakları vs.) ve Efendimiz(sallallahü aleyhi ve sellem )'in sünnet yoludur...
İnşaAllah hep beraber faydalı bir şekilde bilgi sahibi oluruz mukaddes dinimiz hakkında
tekrar Es'Selamın aleyküm din kardeşlerim ve güzel gönüllü insanlar..