İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"Ey ruhum sakın umutsuzluğa düşme! Umulur ki o güzel günler, tersleyen değil, hoş karşılayan, güler yüzle yeniden gelecektir... Öyleyse ey ruhu soylu! Güzelce sabretmesini bil."
Bir ilimden faydalandığınız vakit,onu insanlara öğretiniz ki onlarda yararlansınlar ve bu suretle eseriniz dünya ahirette görünmüş olsun.
Seyyid Ahmet Er-Rufai
Selamun aleykum kardeşlerim, islami oyunlar bölümünü daha faydalı hale getirebiliriz. Bu başlık altında en son etkilendiğiniz bir söz yada bir nasihat varsa yazarsanız hepimiz faydalanırız inşAllah.
Ben gayri İslam'i bir sistemde adaletin olabileceğine inanmıyorum. Adalet; yalnızca bizi yaratan, bize nimet veren Allah’ın şeriatıyla mümkün olabilir.
Siz dünyada beni mahkeme ettiniz, ben de Kıyamet Günü’nde hem sizi hem de diğer daireleri Allah’ın huzurunda mahkeme edeceğim! H.B