İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"Alimlerin tercihli görüşüne göre Temime/nazarlığın haram olduğudur. Bu nazarlık Kur’an-ı Kerim’den olsa dahi hüküm aynıdır. Daha detaylı bilgi için (10543) Nolu sorunun cevabına bakınız."
Sizde ise yazılanların çoğu okunmuyor bile. Büyü ihtimali yüksek olan bir kağıt. Uygun bir yöntem ile Çözüldü - Evde Büyü Buldum Ne Yapmalıyım?
yapmanız gerekeni yapın. Bu linkte ve linkteki yazıda paylaşılan yöntemleri uygulayın.
Aleykümselam kardeşim
Bu tarz kare üçgen geometri şekilleri olan simgeler, Allah'ın haram kıldığı büyü ve sihir alametleridir.ne büyüsü olduğunu bilmiyorum.merakta etmiyorum.Yasakli olan şu kitapta bu tarz içerikler mevcut.
Yazarın ağzı yüzü yamulduğunu duymuştum.
Ve maalesef üç beş dünya menfaati kazanacağım diye.Bazi kitapçılar hala bunu satmakta ve ne yazık ki,bu kitabı o kadar çok soran var ki,anlatamam.Rabbim ıslah etsin
Aleykümselam kardeşim
Bu tarz kare üçgen geometri şekilleri olan simgeler, Allah'ın haram kıldığı büyü ve sihir alametleridir.ne büyüsü olduğunu bilmiyorum.merakta etmiyorum.Yasakli olan şu kitapta bu tarz içerikler mevcut.
Ve maalesef üç beş dünya menfaati kazanacağım diye.Bazi kitapçılar hala bunu satmakta ve ne yazık ki,bu kitabı o kadar çok soran var ki,anlatamam.Rabbim ıslah etsin
Aleykümselam kardeşim