Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

"Evimiz 16 günde 17 kez yandı, yardım istiyoruz"

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
Yaşadıkları evde 16 gün içinde 17 kez yangın çıktığını iddia eden aile Diyanet'ten yardım istedi. Ev sahibi Ahmet Dadaylı, "Bütün eşyalarımız yandı. Gece sokakta arabanın içerisinde nöbet tutuyoruz" dedi.

rkR7FdgPrEaiaX6lZrfqCA.jpg


Kastamonu'nun merkeze bağlı Kurusaray köyünde yaşayan Dadaylı ailesi, evlerinde bilinmeyen bir sebeple sürekli yangın çıktığı iddiasıyla yardım çağrısında bulundu.

rR6EQ7MidEqj7gU74RdF-w.jpg


İlk yangının 27 Kasım’da yatak odasından başladığını söyleyen ev sahibi Ahmet Dadaylı, “Yatak odasındaki yangını söndürdük. O günden bu tarafta her gün evimiz yanıyor. Şimdiye kadar 17 kez evimiz yandı. Şu ana kadar 2 defa jandarma ve itfaiye ekiplerine haber verdik. Onlar sağ olsun geldiler, söndürdüler, yardım ettiler" dedi.

-Ph3QW2Ij0ms_g9jSiDOig.jpg


Yangınların çıkış nedeninin bulunamadığını savunan Dadaylı, "Evimizde çıkan küçük çaptaki yangınları da bizler kendi imkanlarımızla söndürdük. İtfaiye hortumu ile müdahale ediyoruz. Gece gündüz bekliyoruz. Şaşırdık, evimizde yanmayan yer kalmadı. Bütün eşyalarımız, elbiselerimiz, çoraplarımıza varana kadar her şey yandı" diye konuştu.

lCKBvIHOskCDUZ-eL44h1A.jpg


"GECE ARABANIN İÇİNDE NÖBET TUTUYORUZ"

Aile fertlerinden Mehmet Dadaylı ise Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan yardım talebinde bulunarak, "Gece sokakta arabanın içerisinde nöbet tutuyoruz. Elimizde itfaiye hortumu var, acaba neresi yanacak. Acaba çatı mı yanacak, yoksa diğer oda mı yanacak. Şaşırdık kaldık, akıl mantık alacak bir şey yok. Tek isteğimiz Diyanet'ten hocalarımız gelsin, bir incelemede bulunsun. Artık bizler bu evde duramaz olduk" dedi.
 
İmam Malik Çevrimdışı

İmam Malik

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
İllaki cinni şeytan olacak diye bir şey yok. İnsi şeytanlara karşıda emniyet alsınlar
 
eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
Alketa Çevrimdışı

Alketa

2024 Resmi Kitap Sponsoru
İslam-TR Üyesi
Ailenin geliniymiş yakan. :)

Ben merak ettim bu ablayı dinledim biraz tuhaf bir kadin sey diyor herkes ondan suphelenmis etmis onun da canina tak etmis aman iyi tamam ben yaptım demiş polise.
Once kabul etmis sonra da inkar etmiş ne yaptigini ne dedigini pek bilmiyor herhalde.

Gece gece nerden aklima geldiyse
Bu hristiyanlarda seytan cikartma olayi var ya, onlar cin demiyor seytan diyor.
Her ulkede cikartan gorevli bir rahip varmiş.
Bzdeki de Istanbul'da sent antuan kilisesindeymiş beyoğlundaki.
Neyse iste bu bilgiyi naparsaniz yapin :D
 

Benzer konular

Üst Ana Sayfa Alt