İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim kötü bir niyetim yok iki kız evladım var 10 ve 8 yasindalar kışlık kıyafetleri yok herşey çok pahalı Allah rzasi için siz kullanmadiginiz kiyaftlerinizi çocuklarınızın bize gönderir misiniz nolur ihtiyacımız var
bencede kötü niyetli birine benzemiyor, para istese insan illaki şüphelenir ama bu bayana yardım edilmesi gerektiğine inanıyorum. taleb edilen şeyler bende yok ama illaki cocuk sahibi olanlar yardımcı olmalıdır
bencede kötü niyetli birine benzemiyor, para istese insan illaki şüphelenir ama bu bayana yardım edilmesi gerektiğine inanıyorum. taleb edilen şeyler bende yok ama illaki cocuk sahibi olanlar yardımcı olmalıdır
Selamun aleyküm kardeslerim haklarinizi helal edin nolur yazdım ama korktum sonradan da çok çekindim nolur yanlış anlamayin sizler iyi niyetli insanlarsiniz eminim ama gerçekten insan hem yardım istemekte korkuyor ama bı yandan da ihtiyacımız var çok özür dilerim sizlerden
Selamun aleyküm kardeslerim haklarinizi helal edin nolur yazdım ama korktum sonradan da çok çekindim nolur yanlış anlamayin sizler iyi niyetli insanlarsiniz eminim ama gerçekten insan hem yardım istemekte korkuyor ama bı yandan da ihtiyacımız var çok özür dilerim sizlerden