Abi ben ablaya yardim icin yazmistim zamaninda, geri donus yapacagim dedi hic yapmadi ondan sonra da.bencede kötü niyetli birine benzemiyor, para istese insan illaki şüphelenir ama bu bayana yardım edilmesi gerektiğine inanıyorum. taleb edilen şeyler bende yok ama illaki cocuk sahibi olanlar yardımcı olmalıdır
Kıyafet göndereceğini mi söylemiştin?Abi ben ablaya yardim icin yazmistim zamaninda, geri donus yapacagim dedi hic yapmadi ondan sonra da.
Evet. Yanlis hatirlamiyorsam adres istememistim daha.Kıyafet göndereceğini mi söylemiştin?
Bide adres istemiş miydin?
Hüsnü zan yapayım belki o hesabın şifresini unuttu bu hesabı açtı.Evet. Yanlis hatirlamiyorsam adres istememistim daha.
selamın aleyküm abla arada elime fazlaca geçiyor istanbuldamısınız ? geçince yazarımSelamun aleyküm kardeslerim haklarinizi helal edin nolur yazdım ama korktum sonradan da çok çekindimnolur yanlış anlamayin sizler iyi niyetli insanlarsiniz eminim ama gerçekten insan hem yardım istemekte korkuyor ama bı yandan da ihtiyacımız var çok özür dilerim sizlerden