A
Fehmeddin Hoca'nın şehadeti
9 mart 2012 cuma gunu sabahıydı Fehmeddin hoca uykusundan uyanınca mucahıdlerden bırıne bugun ruyamda TURKIYEDE KI sevdıgım butun muslumanları gördüm diyor ve seviniyordu. Mucahidler ise o gunun sabahında Fehmeddin hocanın arkasında son kez onun sesini dinleyerek namazlarını kıldılar öğlen namazı esnasında dört tane casus uçağı mucahidlerin bulunduğu yerin üzerinde dolaşmaya başladı Fehmeddin hoca her zamanki gibi eline kitabını aldı uçakların sesleri arasında ilim okumaya devam etti o hep şu sözü şöylerdi :
İLİMSİZ MUCAHİD KATİL,
CİHADSIZ ALİM BEL'AM OLUR..
Ve bir ara yabancı mucahidlerin kendi aralarında üzerlerinde dolasan casus uçaklarıyla alakalı çok konuştuklarını ve tedirgin oldukarını görünce onlara unutulmayacak şu sözleri söyledi KORKMAYIN ONLAR SALİH KİMSELERİ VURUYOR... evet gerçekten bu söz çok doğru bir sözdü mucahidlerin ortak bir kanati vardı salih olan ve hizmet ehli olan kımselerin ŞEHİD olmalarıydı. daha sonra mucahidlerin oradakı emırı gelerek herkese ayrılmalarını söyledi bu arada fehmeddın hoca ellereini semaya kaldırmış ve başınıda bükmüş bir halde dua ediyordu hatta rabbine yalvarıyordu sanki şöyle diyordu kendisinde bir kaç yol önce şehid olan bursalı ademi ben çok özledim beni onun ile cennete buluştur beni onun yanına al.. ÇÜNKÜ o her zaman mucahidlere kendisi için böyle dua etmelerini istiyordu o ADEMİ / Zubeyr cok seviyodu adem diyince hep iç çekiyordu. ve akşam namazı vaktine doğruydu çok arzuladığı rabbine kavuşma anı yaklaşmıştı başka bölgeden arabayla gelen mucahidler Fehmeddin hocayı Rabbin seni çağırıyor dercesine çağırdılar ve arabaya binerek bir müddet yol aldıktan sonra amerikan casus uçakları tarafından atılan altı füzeyle Fehmeddin hoca şehidler kervanına katıldı inşaallah...
RABBİM ŞEHADETİNİ KABUL ETSİN BİZLEREDE NASİB ETSİN
(amin)
DUAYA MUHTAÇ KARDEŞİNİZ.........