yahu ALLAH aşkına şu hamas düşmanlığını ,israilin saldırıları devam ettiği süredce askıya al,bırak israilin saldırısı bitsin ,daha sonra sen saldırıya geç,tekfirmi ediyorsun,yerdemi sürüklüyorsun,kanlarını helalmi görüyorsun ne istiyorsan yap,ama bari şimdi yapma?Bırakta bu ümmet mazlumları için feryad etsin,akan kanlara,vurulan bebelere,beli kamburlara,yaşlılara hamilik yapan haması savunmanı beklemiyorum,ama israille beraber saldırmanıda hazmedemiyorum,isrialin tankı ve topu senin yazılarını okurken daha fazla bana tesiri oluyor,bırak israil işini yapsın,neden ona yardımcı oluyorsun?yok bilmem şüyle yapmışta büyle yapmış...Madem çok iyi biliyorsun,git bakalım hamas ne şartlarda mücadele ediyor?uzaktan davulun sesi hoş geliyor,bekara karı boşamak nede olsa kolay,yok okudum,yok gördüm ve anladım deyip nasılda bir kereden vurabiliyorsun..Ben hamas mükemmeldir demiyorum,hem bana mükemmel bir hareket yeryüzünde göstersene?hatasız olan bir hareket varmı?zanlarla futbol maçı anlatır gibi anlatıyorsun ve bunuda israilin saldırdığı zamanda yapıyorsun?ya ALLAH aşkına hamastan yana olmadığın açık,israilden yanada elbette değilsin,bari faydan yoksa en azından ümmetin izzeti için biraz kendine hakim ol.
Hamas dilencilik yapıyormuş?gözüm benim,sen evine giderken asansürle gidiyorsun,memleketlere giderken uçakla,istanbuldda veya bir başka şehirde semt semt metrobüsle ve tramvayla gezerken,hamas gazeye yiyeceği ve silahı kıt imkanlarla yer altına tünellerle kazıyarak getiriyor,o kahramanların nefes borusu tünellerle oluyor,heryer onlara kapalı,mısırda sisiyle sınır kapısı var o bile yüzlerine kapalı,diğer kapılar israile bakıyor...hey gidi hey,maç izler gibi gazzeye bak,sonra kalk soğuk içeceğini iç ve ardından hamsa yok dilenci yok bilmem başka neler neler de..ya varmı büyle birşey...
Buyur,tünerlerden geçebiliyorsan,git hamasa yardım et,bırak hamsı,git gazzeye yardım et ,edebiliyormusun.Daha buradan oraya bile gidemeyecek kadar etrafımız sarılı,sonra kalk o yoklukta mücadele verenleri diilenci san...
kusura bakma ama ne olursa olsun,bu kadarı kanıma dokunur,zorlukta müslümanlara faydası olmayanlar,bari köstek olmasınlar.Bu sadece hamas için geçerli değildir,vallahi vallahi eğer dünya ışidin başına toplansaydı ve şuan hamasa yaptıkları gini onada saldırsalardı,ışidi hiç sevmeme rağmen,ona asla laf etmez,bırak lafı başarılı olmaları için dua eder,elimden geleni yapmaya çalışırdım.
Müslümanın bir ilkesi olmalı..neyse Ramazan ramazan dahada uzatmıyayım,ister kız,ister sil mesajımı ama bakışım budur ve nettir.