İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Filistine Gidiş İçin Yol Yokmu Henüz? Malum İsrail Sınırı Nusra'da Çok Şükür Filistine Yerleşmek İçin Hazırlıklar Yapıyorum İsrail'den Vize Alsam İyi mi Olur Kötümü ?
Akhi bildiğimi anlatayım. Gazze'ye her türlü giriş çıkış kontrol altında. Sınır kapıları çok kısa bir süreliğine malzeme girişi için açılıyor bu da tamamen İsrail ve Mısır'ın keyfine kalmış bir durumda. Kudüs üzerinden girmek istersen de Giriş Çıkış yine İsrail'in kontrolünde ve dışardan gelen turistleri (hele müslüman turist) takibe aldıklarını duymuştum. Diğer yolları bilmiyorum ama resmi olarak oraya girersen İtrail'in köpekleri seni eliyle koymuş gibi bulur. Suriye kısmı için bir şey söyleyemeyecem, Her ne kadar Nusra'nın elinde bir sınır kapısı varsa da israil malzeme giriş-çıkışı harici yine izin vermiyordur diye düşünüyorum.
Akhi bildiğimi anlatayım. Gazze'ye her türlü giriş çıkış kontrol altında. Sınır kapıları çok kısa bir süreliğine malzeme girişi için açılıyor bu da tamamen İsrail ve Mısır'ın keyfine kalmış bir durumda. Kudüs üzerinden girmek istersen de Giriş Çıkış yine İsrail'in kontrolünde ve dışardan gelen turistleri (hele müslüman turist) takibe aldıklarını duymuştum. Diğer yolları bilmiyorum ama resmi olarak oraya girersen İtrail'in köpekleri seni eliyle koymuş gibi bulur. Suriye kısmı için bir şey söyleyemeyecem, Her ne kadar Nusra'nın elinde bir sınır kapısı varsa da israil malzeme giriş-çıkışı harici yine izin vermiyordur diye düşünüyorum.