Altta kişisel imzan ile alaklı bir konu.Tağutun hükmü bir harf yazarak onaylayacağı gibi mouse ile bir sol tık yaparak da onaylanır.
• Orjinal işletim sistemi aldığınızda siz tamamiyle onların istediği şartları yerine getirmiş oluyorsunuz.İşletim sistemi kurulurken de yükleyen kişinin kurulum sırasında karşısına çıkan üyelik sözleşmesi vardır.Bu sözleşme onaylanırsa yani kabul ediyorum kutucuğu "check" edilirse işletim sistemi kurulur.Kabul edilmezse de kurulmaz.İşletim sistemini kurmak oradaki kutucuğu onayalyıp devam etmekle sağlanır ki bunu oynaylamak bir nevi imza hükmündedir.Ve onaylandığında da "sözleşme şartları,kullanım koşulları,kurulum sözleşmesi vs." adı altında sözleşme içersine konulan tağuta muhakeme olma ver benzeri diğer tüm küfür şartları kabul edilmiş,bir nevi küfür anlaşması imzalanmış olur.
• Korsan olarak kullandığınızda ise tüm şartları bozmuş oluyorsunuz.Çünkü kullandığınız lisans key sahte veya başkasının adına kayıtlı,ne microsfot üzerinde isminize ve adresinize kayıtlı bir bilgi mevcut ne de üzerinize kayıtlı fatura vs. var.Yani onların anlaşmlarında sunduğu şartların tam tersi yapılarak anlaşma bozulmuş durumda.
PC ile alınan OEM işletim sistemleri de orjinaldir ve onların da kurulmaması gerekmektedir.Çünkü OEM işletim sistemleri sadece tek bir pc'ye kurulur ve OEM işletim sistemin kurulduğunda da kafirlerin sunduğu tüm şartlar eksiksiz olarak kabul edilmiş olur.Bu yazdıklarım diğer tüm programlar için geçerlidir.
Benim görüşüm budur.Wallahu Alem.