İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evın damındaki kursundan sanane ki sen ders calısıcaksın .Korkuomusun yoksa tamam ben sana derslerı yollım ozellıkle bu hafta sonu calsmaya vaktım olmıcak baska ıslerım var sen derslerı halledersın ok?
aminde awesomw abla....adet gereği sana bir '' huuuuuuuuuuuoooooooooooooppppppppppppppppp awesome ablaaaaaaaaaaa smilelerimi çaktırmadan yürütmüşsün... ayıp oluyo ama '' demem lazım
Sen korkma ben varken senın uzerıne plan yapamazlar.
Yav gunlük biz bu aksam napıcaz ya nasıl solıcez mıllete biz sizi bırakıp gıdıoz bakın başınızın çaresıne dıe.
Sen korkma ben varken senın uzerıne plan yapamazlar.
Yav gunlük biz bu aksam napıcaz ya nasıl solıcez mıllete biz sizi bırakıp gıdıoz bakın başınızın çaresıne dıe.
ne somurmesı ya benım ıstedıgım smılelerden bırısıydı o zaten senın baska bana vermeye calıstıklarını ıstemıorum ben hem bı smılenı bı kardesınle paylasmıssın cok mu yanı (
çok tabe... :benkizgin onlar benim canımcıklarım. onlara bakan, onları besleyen, onları seven, hastalandıklarında yanında olan, zor durumlarında yalnız bırakmayan kim... benim tabiki... o smileyleri benden daha iyi sevip benimseyen kaç deli kardeşim kaldıki yeryüzünde :huhuuhuu