Size 4 yıl önce yaşadığım bir hikayeyi anlatacağım eski bir arkadaşım ziyarete geldi, oturduk bir çay bahçesine konuştuk,tartıştık konu dini konulara geldi ve ateist olduğunu söyledi kendisine sordum seni ateist olmaya iten şey nedir diye dediki her türlü pisliği bu hacı hoca geçinenlerde duyuyoruz dedi, bende İslam kusursuzdur kusurlu yaşayanlar insanlardır. İnsanların hataları eksikleri yanlışları olabilir, bu durum İslam’ın sorunu değildir her insan, hata yapar, müslüman olduğunu iddia eden hoca kılıklı bazı şarlatanların yaptığı yanlış şeyleri islama atfetmen yanlış dedim ve konuyu Kur'ana getirdi islam kadına eşit davranmıyormuş çok eşlilik,miras konularını eleştirip klasik ateist söylemlerde bulundu bir süre tartıştıktan sonra konuyu cin ve şeytan konusuna getirdim ve kendisini rukye yapmaya ikna ettim sağ kulağına doğru yaklaşıp sesli şekilde rukye ayetleri okumaya başladım 2-3 dakika sonra ayakları sallanmaya başladı ve bilincini kaybetti, sonra rukye okumasını durdurdum buradaki amacım cini çıkartmak değildi Allahın bizlere gönderdiği kitabı Kuran ın hikmetini ve önemini ona göstermek istememdi ve nasıl oldu diye eli ayağı boşaldı sonra kendisine Tevhidi bir davet yaptıktan sonra görüşmedik islama tekrar dönecek bir adamdı tarikatların ve kendisini islama nispet ederek her türlü pisliği yapanları görüp islama olan inancını kaybetmiş...