İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet abi sanirim oyle oldu.
Ne yatiyosun kalk bi ya dediler resmen.
Tekne orucu tutuyolar herhalde bu veletler.
Balkon panjurlarini acinca daha gelmediler cama eski yerlerindeler.
Kendinize ait siirler bolumune yazip toplasana siirlerini. Burada kaybolup gider sayfalar arasinda.
En azindan orada okunur yeri belli olur istifade edilir.
Kendinize ait siirler bolumune yazip toplasana siirlerini. Burada kaybolup gider sayfalar arasinda.
En azindan orada okunur yeri belli olur istifade edilir.
İlk olarak şiirleri benim yazdığımın anlaşılmaması için buraya yazmıştım ama şimdi söylemek zorunda kaldım. Şiirlerin korunmasının bir önemi yok sadece bir süreliğine okunup fayda edilsin.
Benlik nereden geliyor/kaynağı nedir? herkes nasıl ben benim diyebiliyor? her ruh başlangıçta tek bir özden yaratıldıysa bu kadar benlik ne zaman sudur etti? Melekler bedenimize ruh üfledikten sonra bilinç kazandık. ben görüyorum, duyuyorum..
kısacası ben diyebilip hissedebilme kaabiliyetini nasıl kazandık? bu benlik ruhun mahiyetinde olan bir özellik mi? yoksa başka bir sebeb mi... son olarak tefsirde ruh ile alakalı begaviden şu ibare var; والروح جسم لطيف يحيا به الإنسان ruh latif bir cisimdir insan bununla yaşar
Ruh eğer bir cisimse duygularımız hissiyatımız neşemiz kederimiz hep cismani birer mahluk.. gülme gazı içen bir kimsenin kahkahaya boğulması gibi.. neyse bu kadar aforizma yeter.. hayırlı bayramlar şimdiden!!
Bizim valide 3 tepsi börek açmış.
Partal denilen bir borek var biz de, sabah açılışı onunla yapacakmış.
1 gunde kalp damar sağlığımızi hedef alan ne varsa yapmış sağ olsun.. Bir tek borek konusunda arnavut milliyetciligim kabarir.o kadar da olsun artik hakkımız bence.
Uyusak da sabah olsa..
Aslında amaç edinecek çok mukaddes şeyler var fakat benim de şevkim kırık. Dinime daha iyi sarılayım dedikçe daha kötü oluyor sanki. Dün de bayrama bir hevesle başladım, neredeyse hiç iyi bir şey görmedim ümmet adına (başka diyarlardan özellikle). Psikolojim çöküktü iice çöktü. Bir şeyler yapmak istiyorum ama elim nasıl yetişecek bilmiyorum, önümde engeller var ve bu çaresizlik beni mahvediyor. Üstüne üstlük tevhid bilincine sahip kimse olmayınca çevremde durumumun vahameti alıp başını gidiyor. Çok dua ediyorum Rabbim bir çıkış yolu açsın sıkıntıdaki her müslümanla birlikte bana da. Birbirimize çok dua edelim. Her şeyi içimde yaşamak yaşlandırdı beni artık.
Kardeşim @IsLaM4eVeR o gün kü yazdıkların kapalı, çok net olmadığı için yazdıklarını yanlış anlamışım. Sürekli Taliban hakkında, Heyet hakkında veya müstakil samimi mücahidler hakkında birşeyler yazıldığı, çizildiği için kastını sormayarak hata ettim. As olan o yazıda kastının kim/ler olduğunu sormam lazımdı. Birde bu konuda hassas olduğum için Allah rızası için kızıyım derken araya nefisler girdi bende, sende ağır konuştuk. Tabii bu dediğim mazeretler benim haklı olduğum anlamına gelmiyor. Evet, dediğin gibi daha çok devleciler özellikle Instagram'da cihad ediyorlar! Senden herkesin önünde özür diliyorum, hakkını helal et. Umarım beni affedersin. Benim hakkım var ise helal olsun. Allah sizden ve bizden amellerimizi kabul buyursun.