belki dinlenme arası verdi hemen öğretmen deli olma kızma yavrucuğa
Çevrimdışı NeZnam Üye İslam-TR Üyesi 9 Nis 2008 #521 belki dinlenme arası verdi hemen öğretmen deli olma kızma yavrucuğa
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 9 Nis 2008 #522 banane... ben öğretmenlik mezunuyum... yaparım öğretmenliğimi... kim karışır :beyamca
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 9 Nis 2008 #524 NeZnam ' Alıntı: :bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... bak çucuğum. anlamadıysan garip hareketler yapıp afallamış gibi bakma... parmağını kaldır, soru sor... soru soranam kızmam anlatırım hemencicik ... anlaşıldımı bakem :şaplak
NeZnam ' Alıntı: :bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... bak çucuğum. anlamadıysan garip hareketler yapıp afallamış gibi bakma... parmağını kaldır, soru sor... soru soranam kızmam anlatırım hemencicik ... anlaşıldımı bakem :şaplak
Çevrimdışı NeZnam Üye İslam-TR Üyesi 9 Nis 2008 #525 evde kaçtım öğretmenlerden geldi forumda buldu biride tamam hocam tamam birdaha parmak kaldırır sorarım
evde kaçtım öğretmenlerden geldi forumda buldu biride tamam hocam tamam birdaha parmak kaldırır sorarım
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 9 Nis 2008 #526 bak bide cevap veriyo... :şaplak ayıp çucuğum öle büyüklerinelaf yetiştirmek... bu çocuklar nasıl uslanacak bilmiyorumki :nıtnıtnıt
bak bide cevap veriyo... :şaplak ayıp çucuğum öle büyüklerinelaf yetiştirmek... bu çocuklar nasıl uslanacak bilmiyorumki :nıtnıtnıt
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 9 Nis 2008 #528 görmeyeli sakal bırakmışın teyzecik :huhuuhuu
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 9 Nis 2008 #530 görmeyeli sakallı hacı amcalara özenmişsin teyzecik :huhuuhuu
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Nis 2008 #531 o ben degılım dıyorum ama ınsanın kulaklarıda agır ısıtıp gozlerıde az görünce bole oluo demekkı :üzgünüm
o ben degılım dıyorum ama ınsanın kulaklarıda agır ısıtıp gozlerıde az görünce bole oluo demekkı :üzgünüm
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 9 Nis 2008 #532 görmeyelei halulusüluulasyonlu hayallerden görmeye başlamışsın teyzecik ::
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Nis 2008 #533 nasıl senın gecen gun aynada gordugun sacları yolunmus gur saclı(nasıl oluosa nılmıyorum)bole :deli dıl cıkaran bı yaratık gordugun gıbı bısey mı gordugumu dusunduosun? :üzgünüm
nasıl senın gecen gun aynada gordugun sacları yolunmus gur saclı(nasıl oluosa nılmıyorum)bole :deli dıl cıkaran bı yaratık gordugun gıbı bısey mı gordugumu dusunduosun? :üzgünüm
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 9 Nis 2008 #534 galiba evet ve onun saçı uzundu... sadece yüz ifadesi deli bişeye benziyordu :huhuuhuu
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 9 Nis 2008 #536 ne kabusu yaaaa... ne alaka deliyle kabusun :huhuuhuu
Z Çevrimdışı z@rip Üye İslam-TR Üyesi 9 Nis 2008 #538 cuma günkü sınava hazırım günlüüüüüüüüüüüüüüüük ::
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 10 Nis 2008 #539 maş maş :huhuuhuu günlük gün sayıyorum ama bitmiyo günler :üzgünüm