Forum Günlüğü...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
Allahtan sınav derdinden kurtuldum... iş hayatının en çok beğendiğim tarafı da bu :: sınav yok... :eek:ynok son güne arkadaşlarla topluca çalıştığım sınavların tadı damağımda kaldı ama... sizde ileride bu sabahladığınız günleri çok arar, arkadaşlarınızla bir araya geldinizmi ardından çok gülersiniz :eek:ynok

NeZnam Çevrimdışı

NeZnam

Üye
İslam-TR Üyesi
haklısın herkes öyle diyor hem eğlenceli evet hele bizimkiler dahada eğlenceli baya bir kalabalığız.ama bizi sinir eden ana dilimizin olmayışı o çok zorluyor insanın ders çalışası gelmiyor.

:)sümeyye:) Çevrimdışı

:)sümeyye:)

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
hiç zamanınızın ve olduğunuz yerin kıymetini bilin sen öle diyosun ya :üzgünüm

NeZnam Çevrimdışı

NeZnam

Üye
İslam-TR Üyesi
sümeyyem biz kıymetini biliyoruz elhamdulıllah ama inan hiçbir şey yaşamadan anlaşılmıyormuş o yüzden sen de kıymetini bil bulunduğun yerin ve zamanının

Pulcet Çevrimdışı

Pulcet

Forumun Bekçisi
Site Emektarı
NeZnam ' Alıntı:
sümeyyem biz kıymetini biliyoruz elhamdulıllah ama inan hiçbir şey yaşamadan anlaşılmıyormuş o yüzden sen de kıymetini bil bulunduğun yerin ve zamanının
:helalsana :gül

Enfal.571 Çevrimdışı

Enfal.571

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
NeZnam ' Alıntı:
abla siz nerde yasiyorsunuz ki???

NeZnam Çevrimdışı

NeZnam

Üye
İslam-TR Üyesi
~irem~ ' Alıntı:
NeZnam ' Alıntı:
abla siz nerde yasiyorsunuz ki???
:üzgünüm evimden uzakta iremcim ne kadar uzak olduğu umurumda değil ondan uzak olan heryer benim için en uzak yer :üzgünüm

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
damında kurşun delikleri olan ve içlerinden bazılarınında damına çıkıp übüğü sıkılmış tavuk gibi ciyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak diye ciyaklayarak bağırabildiği bir ülkede yaşıyorlar :üzgünüm

Z Çevrimdışı

z@rip

Üye
İslam-TR Üyesi
günlük bugünde sınav oldum ve çıktım..
Rabbim e hamd-u senalar olsun..
Ama kitap hala ortalıkta yok :hahahaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Ana Sayfa Alt