İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
zarip kardeşimin açmış olduğu bazı kadınların beyni isimli konu daha fazla yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için :hahahaa mizah bölümündeki Komik bulduğunuz resimlerii Bu Bölümde Paylaşabilirsiniz... isimli konu ile birleştirilmiştir. kendisine haber verilecektir.
zarip, tuençise kardeşlerimizin aştığı PEYGAMBER EFENDİMİZİN(S.A.V)DOĞDUĞU EV , deli (yani ben oluyorum kendileri :muhaha ) ve Duaa kardeşimizin açtığı Peygamber efendimizin mektupları isimli konu, gezgin kardeşimizin açtığı Kutsal emanetler...!!! isimli konu , anaksunamum kardeşimin açtığı PEYGAMBER EFENDİMİZ(SAV) KABR-İ ŞERİFLERİNİN RESMİ isimli konu , !!!aniloktem16yas kardeşimizin açmış olduğu Efendimizin (sav) bastığı bir toprak izi. (Ayağının tozuna hasretim ya Resulullah isimli konu , !!!aniloktem16yas kardeşimizin açtığı Mübarek (mükemmel) ayak izi. isimli konu peygamber efendimiz ile alakalı resimler « 1 2 3 4 5 » konu başlığı altında toplanmıştır.
september_06 kardeşin açmış olduğu "Ya Resulullah kalbim katılaştı" isimli konu, içerisindeki linklerin ölmesinden ötürü silinmiştir. kendisine haber verilecektir.
Rucane kardeşimin açtığı Hakan Baran ve İbrahim Kızıltepe Veda Hutbesi.... isimli konu, içerisindeki linklerin ölmesi nedeniyle silinmiştir. kendisine haber verilmiştir.
site zaman içersinde geriye gitmeden önce islam abimizin sildiği said nursi ve nucular
risali nurda tezat ve yanlışlıklar silindi
ve yine kilitlenen fettullah gülen ve ilginç iddaaları kitlendi