Soru Forumda Cübbeliyi Eleştirmek Yasak mı?

T Çevrimdışı

Turuncu

Üye
İslam-TR Üyesi
Cübbeliyi eleştirdiğim için forumda geçen gün banlamdım, zerrede anlam veremedim niye banılıyorsunuz beni?

Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
Demiyor musun, "Cübbeliyi eleştirmek banlanacak olsam üye olduğum gün banlanırdım"
Bizi tekfir eden sapık, Cübbeliyi de eleştirince videolarına göz mü yumacağız?
Forumda aşırı tekfir hastalarının (hem de en şaibeli sapığı A. Polat) videoları, reklamları yasak. Sana da ilk olarak ihtar olarak yazma yasağı verildi 5 gün.

İkincisi, hala konu başlıklarını ısrarla doğru yazmıyorsun.!

T Çevrimdışı

Turuncu

Üye
İslam-TR Üyesi
Demiyor musun, "Cübbeliyi eleştirmek banlanacak olsam üye olduğum gün banlanırdım"
Forumda aşırı tekfir hastalarının (hem de en şaibeli sapığı A. Polat) videoları, reklamları yasak. Sana da ilk olarak ihtar olarak yazma yasağı verildi 5 gün.

YouTube’dan gördüm paylaştım tasavvuf karşıtı olduğu için sizi tekdir ettiğini bilmiyordum. Diksiyonu düzgün ya ondan başka kimlerin videolarımı paylaşmak yasak listesi varsa onları paylaşmayız..

Kim bu tekfirciler sana göre?

T Çevrimdışı

Turuncu

Üye
İslam-TR Üyesi

Tamam tarikatları savunduğunuz için bana karşı olma durumu söz konusu nedeniyle ceza almadıysam sorun yok.. Ben forum kurallarına uyarım da bu kişinin ismi yazmıyor ki orada

O zaman bir bilgilendirme konusu açacaksın şu isimlerim videolarını forumumuzda istemiyoruz diye.. Ben de korkmuştum acaba forum sahipleri gizli tarikatçı diye mi?

Abdulmuizz Fida

Admin
Tamam tarikatları savunduğunuz için bana karşı olma durumu söz konusu nedeniyle ceza almadıysam sorun yok.. Ben forum kurallarına uyarım da bu kişinin ismi yazmıyor ki orada

O zaman bir bilgilendirme konusu açacaksın şu isimlerim videolarını forumumuzda istemiyoruz diye.. Ben de korkmuştum acaba forum sahipleri gizli tarikatçı diye mi?
Burası tasavvuf düşmanı değil, hurafeci, zındık, kabirperest sapkınların reddedildiği , ehl-i sunnet menhecinin mudafaa edildiği forumdur.
Sen önce konu başlıklarını düzgün yazmayı öğren, onlarca kez uyardığımız, link attığımız halde kendi paylaştığından başka okumayanlara tek tek uyarı atmaktan bıktık. Forumda konu açma, soru açma kurallarını okuyacaksınız, Ayrıca sosyal medyada gördüğün her videoyu buraya paylaşma. Paylaştığın kişi seni de tekfir ediyor olması kuvvetle muhtemeldir!

T Çevrimdışı

Turuncu

Üye
İslam-TR Üyesi
Burası tasavvuf düşmanı değil, hurafeci, zındık, kabirperest sapkınların reddedildiği , ehl-i sunnet menhecinin mudafaa edildiği forumdur.
Sen önce konu başlıklarını düzgün yazmayı öğren, onlarca kez uyardığımız, link attığımız halde kendi paylaştığından başka okumayanlara tek tek uyarı atmaktan bıktık. Forumda konu açma, soru açma kurallarını okuyacaksınız, Ayrıca sosyal medyada gördüğün her videoyu buraya paylaşma. Paylaştığın kişi seni de tekfir ediyor olması kuvvetle muhtemeldir!
Paylaşımı yapılmayacak insanların isim listesi var mı?

Abdulmuizz Fida

Admin
Paylaşımı yapılmayacak insanların isim listesi var mı?
9 Milyar insan içerisinden isim isim sayamıyoruz, genel kaideyi bildiriyim sana özel

Ummeti tekfir eden aşırı tekfir hastaları,
Tesettursuz kadın, erkek
İslami ahlak ve edebe aykırı, argo, laubali mustehcen konuşanlar.

T Çevrimdışı

Turuncu

Üye
İslam-TR Üyesi
9 Milyar insan içerisinden isim isim sayamıyoruz, genel kaideyi bildiriyim sana özel

Ummeti tekfir eden aşırı tekfir hastaları,
Tesettursuz kadın, erkek
İslami ahlak ve edebe aykırı, argo, laubali mustehcen konuşanlar.
O zaman biri böyle bir şey yaptığında banlamak yerine uyarın kimse siz kimi tekdirci kabul ediyorsunuz kimş etmiyorsunuz bilemez ki

Abdulmuizz Fida

Admin
O zaman biri böyle bir şey yaptığında banlamak yerine uyarın kimse siz kimi tekdirci kabul ediyorsunuz kimş etmiyorsunuz bilemez ki
Senin gibi Osmanlı'yı tekfir eden Cahiller ve Sapkınlar forum'da yasak!
Sana attığım forum kuralları olan linki okusaydın orada isimler vardı onlar ve türevleri yasak ama sen okumamak da ısrarlı olduğuniçin anlaşılan foruma sadece bakmak istiyorsun yazmak istemiyorsun

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Senin gibi Osmanlı'yı tekfir eden Cahiller ve Sapkınlar forum'da yasak!
Sana attığım forum kuralları olan linki okusaydın orada isimler vardı onlar ve türevleri yasak ama sen okumamak da ısrarlı olduğuniçin anlaşılan foruma sadece bakmak istiyorsun yazmak istemiyorsun
Allah sabır versin hocam