Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüForumda Yazma Yetkisi ve Mesaj Gönderme İşleyişi Nasıldır?
Forumda mesaj gönderemiyorum ya da bazı yerlere giriş için yetkiniz yok şeklinde mesajlar görüyorum forumun yetki açısından işleyişini anlatan bir sayfa var mı ya da kimse anlatabilir mi teşkkürler
Üyeler Arası Soru - Cevab Bölümü Hakkında Bilgilendirme Es selamu aleykum, Forumda her tür sorunuzu -aşağıda belirtilen kurallara uymak kaydıyla- Üyeler Arası Soru - Cevab bölümünde sorabilirsiniz. Bu bölümdeki sorulara tüm üyelerimizin cevap verme yetkisi bulunmaktadır...
Forumda Soru - Konu Açar, Yorum Yazarken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar 1- Üyelerimiz, gerek konularında gerekse de yanıtlarında îmâ ile dahi olsa, herhangi bir cemaati ve cemaat liderini açıktan tekfir edemezler. Tekfir konusu sitemizin işi olmayıp , varsa tekfirle alakalı Mûteber...
Üyeler Arası Soru - Cevab Bölümü Hakkında Bilgilendirme Es selamu aleykum, Forumda her tür sorunuzu -aşağıda belirtilen kurallara uymak kaydıyla- Üyeler Arası Soru - Cevab bölümünde sorabilirsiniz. Bu bölümdeki sorulara tüm üyelerimizin cevap verme yetkisi bulunmaktadır...
Forumda Soru - Konu Açar, Yorum Yazarken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar 1- Üyelerimiz, gerek konularında gerekse de yanıtlarında îmâ ile dahi olsa, herhangi bir cemaati ve cemaat liderini açıktan tekfir edemezler. Tekfir konusu sitemizin işi olmayıp , varsa tekfirle alakalı Mûteber...
Cevap için Allah c.c. razı olsun,
Senin ve sevdiklerinin sonunu hayırla ŞehiD olarak bitirsin
her türlü azabından uzak muhafaza etsin sorgu sualini kolay kitabını sağından alan ADN cennetine yerleşenlerden eylesin
senin için istediklerimi İnşallah benim içinde nasib etsin Amin
Cevap için Allah c.c. razı olsun,
Senin ve sevdiklerinin sonunu hayırla ŞehiD olarak bitirsin
her türlü azabından uzak muhafaza etsin sorgu sualini kolay kitabını sağından alan ADN cennetine yerleşenlerden eylesin
senin için istediklerimi İnşallah benim içinde nasib etsin Amin