şeker gibi adam ya neresi sinirli aaa
şeker gibi adam ya neresi sinirli aaa
ya sen kalbimizin enlerindesin boşver sitelerde yazsalar neYapma abi bi zaman kayboldun özlemedik mi sormadık mı nirdesin abi diye
Bak biz bırak ennlere bire giremedik
Gene geldibende sizleri özledim kardeşler. Allah razı olsun özleyenlerden de özlemeyenlerden de.
Ben öfkeli değilim sadece beni öfkelendiren olaylar oluyor o kadar
gidiyorum ozamanGene geldi
Sana kızarmıyız abi hiç sen kalbimizdesinAllahtan bana kızmıyo hiç : ) gerçi kızsa ben bastırırım onu da
gidiyorum ozaman
Allah razı olsun. madem birbirimizi seviyoruz dua da unutmayalım hiç.Sana kızarmıyız abi hiç sen kalbimizdesin
Adami En lere katmisizda begendiremiyoruz ne yapalim:ssrtcbya:,birini seni anca seni ozledim demesimi lazim yani.Her konunun ozlenen uyesisin Sen10 yıl olacak şu forumdayım bi kişi de beni özlemedi
Latife etmistim,ismini andim(Ebu yusuf) cunku unutulmadigini bilsin diye aaaaa:asik:şeker gibi adam ya neresi sinirli aaa
Abem kelimeler seni En lere siğdirmaya yetmez,sen En EnsinBak biz bırak ennlere bire giremedik
Forumun en yanlızı Hattab Amedi....
Allahcc sonunu hayreylesin..
inşaALLAH değerli abem inşaALLAH..Rabbim bu güzel düşünceni pratiğe döken kullardan eylesin,isteyipte onu hak eden kullardan eylesin cümlemizi.sözümüzü ve özümüzü bir olanlardan eylesin.forumda en çok şehadeti arzuyanı kimdi dese biri heralde ilk sıralarda olursun ; yetmez mi
inşaALLAH değerli abem inşaALLAH..Rabbim bu güzel düşünceni pratiğe döken kullardan eylesin,isteyipte onu hak eden kullardan eylesin cümlemizi.sözümüzü ve özümüzü bir olanlardan eylesin.
Rabbim benden önce sana nasib etsin,benide sana komşu etsin...