Nasil yardımcı olabılırız akhi
vallahi şu an bir alim arıyor gibi
sen dua et akhim. Allah razı olsun.
Evlilik sitesine cevirdiniz forumuvallahi şu an bir alim arıyor gibiinşallah bir an evvel bulur akhim. ben yıldız teknikte inşaat okuyorum şu an okurken evlenene devlet 10 milyar faizsiz borç veriyor (almak caizdir inşallah faizsiz) onunla ailemin yardımıyla bir de pek etik olduğunu düşünmesem de fizik ve matematikten özel ders vererek 1 sene yaşarım heralde bu şekilde zaten ondan sonra okul bitio işe girerim
bana kalsa ben maddiyata hayatım boyunca önem vermedim de kızlar veriyorlarmış
bakalım bu çulsuz halimizle bulabilirsek muvahhide mücahide bir kız güzel olacak.
hakkikaet oyle olmusEvlilik sitesine cevirdiniz forumu![]()
Bence kalsin.Kizini kilolarca altina evlendirenler sizin bu halinizi gorunce belki utanirlar...(tr de bu gercek,tevhid ehli insanlar bile ummetin bu halinde bir dugune milyarlarca para harcamayi umursamiyorlar...hele kiz tarafiii)hakkikaet oyle olmuskaldırsak mı?
ben de aşırı evlenmek istiom![]()
Allah azze ve celle sana saliha bir zevce nasip etsin kardeşim.O zaman hemen açık öğretime kayıt oluyoruz o alimede ismimi çıtlatıver 2 tane arasın :krnz:vallahi şu an bir alim arıyor gibiinşallah bir an evvel bulur akhim. ben yıldız teknikte inşaat okuyorum şu an okurken evlenene devlet 10 milyar faizsiz borç veriyor (almak caizdir inşallah faizsiz) onunla ailemin yardımıyla bir de pek etik olduğunu düşünmesem de fizik ve matematikten özel ders vererek 1 sene yaşarım heralde bu şekilde zaten ondan sonra okul bitio işe girerim
bana kalsa ben maddiyata hayatım boyunca önem vermedim de kızlar veriyorlarmış
bakalım bu çulsuz halimizle bulabilirsek muvahhide mücahide bir kız güzel olacak.