Furkan Vakfı Yönetimine 1 Soru !!!

E Çevrimdışı

Et Tevhid vel Cihad

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Bu soruyu resmi sitenize mail olarak yolladım bir cevap alamadım mailimi görmediginizi hüsnü zan ediyorum.

Genelde sohbetlerinizde selefi Akideye sahip kardeşlerden söz ettiginiz için sanırım bu siteyi takip ediyorsunuz, düşündümki sorumu burdan daha çabuk görürsünüz yada gösterirler inşallah.

Soruma Gelince

Malumunuzdurki Suriyede bugun bir insanlık dramı yaşanıyor, sizin ordaki kardeşlerimize İslamın bir geregi olan yardımınız hangi aşamadadır?

Suriyedeki mazlum kardeşlerimiz için Tıbbı yada Gıda veya maddi olarak herhangi bir çalışmanız varmı egerki varsa bunu resmi sitenizde niçin yayınlamıyorsunuz?

Ebukutub Çevrimdışı

Ebukutub

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Hiçbir cemaate tabi değilim belirtiyim...

Seni Alakadar eden durum nedir?
Neden İthamda bulunuyorsun?
Bir hayır yapılacaksa illa internet sitelerinde tvlerde gazetelerde reklam yapmak mı gerekir ?
Müminlere ne zaman '' kardeş '' gözüyle bakacaksınız?
Hayrın Gizli olanının daha eftal olduğu görüşünde hemfikirmiyiz?

Kimseyi savunmuyor kimseyi karalamıyorum. Ama En çok şöyle boş boş çene çalmak için insanlara kara çalmak isteyenlere uyuz oluyorum... İşiniz Gücünüz Çene çalmak...

E Çevrimdışı

Et Tevhid vel Cihad

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi

Bir hayır yapılacaksa illa internet sitelerinde tvlerde gazetelerde reklam yapmak mı gerekir ?

Kimseyi savunmuyor kimseyi karalamıyorum. Ama En çok şöyle boş boş çene çalmak için insanlara kara çalmak isteyenlere uyuz oluyorum... İşiniz Gücünüz Çene çalmak...

Seni alakadar eden durum nedir bilader? İtham etmekle suçlamışsın yukardaki yazının neresinde itham var sölesene türkçe biliyormusun sen?
Furkan vakfı yapmıs oldugu faliyetleri net sayfasından duyuruyor madem bu vakıf gizli hasaneyi seviyor neden herşeylerini siteden yayınlıyorlar?
Ayrıca Müminlere kardeş gözüyle bakıyoruz merak etme egerki kastın alpaslana mümin diyorsan sagolasın ben almayım...

yukardaki sorum gayet anlaşılır ve net sen istedigin yere çekemezsin bu hakkı sana kimse vermez ayrıca uyuzlugun ilacı var eczanelerden temin edebilirsin.
Seni zanlarınla başbaşa bırakıyorum

S Çevrimdışı

seyfuAllah

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Karde$im YardIm vakfI kurulabilir veya kurulan bir cok vakIf var burdaki mevcut karde$ler bu vakIflara yardImlarda bulunmaktadIr Bi-imillah.
Yoneticiler bir cok kere Suriyeli karde$lerimizi dualarImIz, fotograflar, ya$anan olaylar hakkInda bilgi ve maddi maneve giyecek vb ilanlar verilmi$tir gecmi$te ve bu site her zaman musluman karde$lerimize yardImI kesmeyecektir.
YapIlan bir cok haraket taut bireyler tarafIndan izlenmektedir bundan dolayI bazI konularda istedigimiz $ekilde acIlamIyorsak bu nedeni ise Ulkedeki kafirlerin cok olu$udur.

farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Millet kendini ne kadar akıllı zannediyor

Ebukutub Çevrimdışı

Ebukutub

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Seni alakadar eden durum nedir bilader? İtham etmekle suçlamışsın yukardaki yazının neresinde itham var sölesene türkçe biliyormusun sen?
Furkan vakfı yapmıs oldugu faliyetleri net sayfasından duyuruyor madem bu vakıf gizli hasaneyi seviyor neden herşeylerini siteden yayınlıyorlar?
Ayrıca Müminlere kardeş gözüyle bakıyoruz merak etme egerki kastın alpaslana mümin diyorsan sagolasın ben almayım...

yukardaki sorum gayet anlaşılır ve net sen istedigin yere çekemezsin bu hakkı sana kimse vermez ayrıca uyuzlugun ilacı var eczanelerden temin edebilirsin.
Seni zanlarınla başbaşa bırakıyorum

O ufacık beynin seni neye yönlendirdiğinin farkındamısın? Evet elinden birşey gelmeyişinin acziyeti... tabi zor durum. Ama elinden birşeyler gelenleri görünce kuduruyorsun değilmi? :) Senin gibilere acımaktan başka birşey gelmiyor elimden... Demek alparslana mümin diyorsam? Ya ne deyim. senin gibi çoluk cocukluk yapıpda ona buna kafirmi deyim? veyl olsun size... sen ve senin zihniyetindekilere... Senin gibilere acımaktan başka birşey gelmiyor elimden...

not: Daha cevap yazmam!

Kozsoy Çevrimdışı

Kozsoy

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi

Bu Var ya üstünüze alınmayın ama en gıcık olduğum şeydir , deprem olduğu vakit sağdan soldan içinden gelen herkes yardım adına bir şeyler gönderiyorlardı , bizde iki çuval topladık arkadaşlara gittik sizde bir şeyler atıveriN çuvala diye vay yavrum sen misin giden,biz reklam için yardım etmeyiz falan demişlerdi , lan ne zaman ettiniz ki zaten ? Cami avlusunda bir kaç aça ekmek harçlık bırakmıyoruzki büyük felakete yardım götürülüyor haliyle ne kadar çok kişiye duyurulursa o kadar iyidir , isteyen reklam desin ...

M Çevrimdışı

morueqq

لا إله إلا الله
İslam-TR Üyesi
yazmayayım dedim ama bu şiddet neye kime karşı anlamak güç bu şiddeti umarım kafirlere karşı da yapabiliyoruzdur Kur'anın ifadesiyle müminlere karşı merhametli kafirlere karşı sert olmamız gerekirken biz ne yapıyoruz Ebu QattaL akhinin yazısında hiç bir şekilde itham yokken böyle bir tepki gösterdiniz fakat buna benzer tepkileri aynı vakfın hocası olan Alparslan Kuytul'un eğrilmez,bükülmez hiç bir şekilde tevil edemeyeceğiniz sapkın bazı görüşlerinde göstermediniz kendisine hakaret edip,çeşitli şeylerle sanki kalbini biliyormuşcasına onun hakkında suçlamalarla üstüne gittiniz...çekememezlikle suçladınız... nerde hüsnü zan sadece basit bir soruydu oysa bu soru da bence Alparslan Kuytul'un söylediklerinin sonucu olarak ortaya çıktı çünkü o sürekli yardım öyle olmaz diyip duruyor belki akhi nasıl oluyor,onlar nasıl yardım ediyor öğrenmek istedi haklı olarak!! yani hicret edip de cihad ederken bilerek veya bilmeyerek Amerikan maşası oluyormuşuz hocaya göre! ayrıca ibn arabi,celaleddin rumi gibi kişilerin bir çok küfür sözünü tevil edip onları anlayamayız tekfire de gerek yok diyerek sapıklığa kapı açıyor ayrıca fenafillah ve bazı mesnevide hikayelerin de sapkın olduğu iddiasına yine onları anlamak için onlar gibi olmak lazım diyebiliyor yine askerlik,polislik mevzusunda da çok yanlış konuşuyor...Allah bizlere insaf ve merhamet versin akhiler birbirimize neden tahammül edemiyoruz

HAMAS Çevrimdışı

HAMAS

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
alparslan kuytul kendinden baska hangi cemaati dogru gormus.
gerci gorsek tabi oluruz diyecek.
hizbullaha satas,kaideye satas,ona satas buna satas.arkadas nedir bu ben merkeziyetci anlayis.

Ebu Yusuf Çevrimdışı

Ebu Yusuf

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Alpaslan Kuytul M.İfsadoğlunun çin çakması modeli gibi.:)))

Bu adamı kale almak bile gereksiz. Bir cemaatin tabisi veya bir hocanın tabilerinin çoğu kadınlarsa orada bir pislik mutlaka vardır. Alpaslanında tabilerinin büyük çoğunluğu kadınlar bi kaç erkek var zaten:)

Kılıksız adamlara hoca diyenler bence biraz düşünmeli......!

E Çevrimdışı

Et Tevhid vel Cihad

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
O ufacık beynin seni neye yönlendirdiğinin farkındamısın? Evet elinden birşey gelmeyişinin acziyeti... tabi zor durum. Ama elinden birşeyler gelenleri görünce kuduruyorsun değilmi? :) Senin gibilere acımaktan başka birşey gelmiyor elimden... Demek alparslana mümin diyorsam? Ya ne deyim. senin gibi çoluk cocukluk yapıpda ona buna kafirmi deyim? veyl olsun size... sen ve senin zihniyetindekilere... Senin gibilere acımaktan başka birşey gelmiyor elimden...

Senin türkçenin olmadıgı yada okudugu anlama özürlü oldugunu zahirinden anlıyorum birincisi beni itham etmekle sucladın,ikincisi işiniz gücünüz çene çalmak diyerek iftira attın üç ufak beynin diyerek hakaret ettin ayrıca yukardaki yazımda ben kimseyi tekfir etmedim mümin başka müslüman başka sıfatlardır her mümin müslümandır ama her müslüman mümin degildir daha bunu bile ayırt edemiyorsun Alpaslan hocanın tekfiri benim işim degil onu ehil olanlara bırakmışım senin yazılarından ortaya cıkan sonuç ortada hem suizan yaptın hem hakaret ettin hem iftira attın bu kadar hasleti nasıl bir araya toparlayabiliyorsun şaşırdım dogrusu benim gibilere acıdıgını söylüyorsun sen beni zerre kadar tanımıyorsun sen kendi bu çirkin hasletlerine acı ayrıca eczaneden uyuzluk ilacı yanında yara melhemide al bence...Seni Alemlerin Rabbine havale ediyorum.

I Çevrimdışı

itaatkar

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi

nurculuğa doğru giden kafa.....insan Allahın dinine tabi olarak hidayete doğru giderken.... falan filan hocaefendilerin ortaya attığı zanların tefsir etmekle meşğul olan bu gibi hocaefendilerin tefsirciliğin yapanlara saçmamak gerek.... kimse kimseyi tekfir etmiyoo insanlar kendi kendilerin tekfir ediyor..... tekfir islamın özündendir..... kim tekfiri inkar ederse kafir olur.....(tabi şartlara göre,,(teris kafalılar yanlış anlamasın diye) inanmasan din saydığın hocaefendine değil KURANA BAK.... FATİHA SURESİNDEN BAŞLIYOR....TEKFİR KONUSU......MESELA BİSMİLLAH---BAŞKALARA DEĞİL SADECE ALLAHIN ADIYLA BAK..ve dahası var gazaba uğrayanların ve sapıklarınkine değil. bak AL SANA TEKFİR. TEKFİRİ korkuluk gibi anlatiyorlar....YA

İZZETLİ Çevrimdışı

İZZETLİ

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
hocanın modeli önce alt yapı oluşacak sonra her türlü faliyet olacak doğruymuş gibi tabi ki şeytanın sağdan yaklaşmasıdır çünkü iman eden ve 1 gün içinde şehit olan sahabiler biliyoruz bunlar neyi anladılar neyin eğitimini alt yapısını aldılar ortada bir zulüm var durun biz bunları önce eğitelim sonra öğretelim sonra mezun edelim vallah hoca kusurabakmasın sonrada haydin gömelimden başka bir şey kalmaz

M Çevrimdışı

Muvahhid Mücahid

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
hocanın modeli önce alt yapı oluşacak sonra her türlü faliyet olacak doğruymuş gibi tabi ki şeytanın sağdan yaklaşmasıdır çünkü iman eden ve 1 gün içinde şehit olan sahabiler biliyoruz bunlar neyi anladılar neyin eğitimini alt yapısını aldılar ortada bir zulüm var durun biz bunları önce eğitelim sonra öğretelim sonra mezun edelim vallah hoca kusurabakmasın sonrada haydin gömelimden başka bir şey kalmaz
Bu coğrafyada hiç adama alt yapı oluştururlar mı :)

A Çevrimdışı

asbeng

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi

insanların mümin olup olmamasını senin benim hislerim duygusallıklarım belirlemez bunu ancak o insanın akidesinin kuran ve sünnet ölçüsünde doğru olması belirler bugün muvahhid müslümanların şirk gördüğü her şeyi işleyen bu kuytul buda yetmiyor gibi cihada karşı selefilere karşı Allahu talanın sıfatlarını tevil eden sapık sofiyyeci itikadını savunan birisi siz bütün bu küfür ve şirkleri işleyen birilerine selef alimlerinin müslüman dediğini
gördünüzmü

portalkal Çevrimdışı

portalkal

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Arkadaş tartışıyorsunuz günaha giriyorsunuz küçük beyinli vs diyerek de itham ediyorsunuz birbirinizi,başım ağrıyor filmimi çekermisiniz toktur bey?