Gavsül Azam Hasan Ugur Hzleri Dergahında Zikir

• Konbuyu başlatan takva1
  • Başlangıç tarihi
T Çevrimdışı

takva1

Misafir
Çoştular mübarekler Haydi mücahid diye sesleniyo hocaefendi onlara göre cihadda bu işte :)

M Çevrimdışı

MuhammedRabbani

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
kardeşler kusura bakmayında bir şey diyeceğim lafım şerefli ve halsiyetli cübbeye sarığa değil cübbe sarık haktır bunu kabul etmiş biriyim . öküze veya eşşeğe cübbe sarık giyidir , peşinden giderler. derlerki sen ondan iyimi biliyorsun o boşa giyimedi cübbeyi sarığı .

bunun yanısıra yanlış anlaşılmamak için şunu ekliyeyim cübbe sarık müslüman erkeğin imzasıdır . çarşaf veya islama uygun kapanmak ise müslüman kadının kimliğidir

P Çevrimdışı

putason

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
zikir bumu şimdi? tepindin ,Allah allah allah...............................................allah dedin..ne oldu?sevabmı kazandın?Bir zikre katılmıştım.adam öyle kendinden geçmişki zannedersiniz ilahi aşkla yanıyor.Zikir bitti hemen cami kenarının yanında taşa oturmuş ,cigarayıda yakmış puf puf! çekiyor...işte size zikirciler..:teşekkür

ibnikayyim Çevrimdışı

ibnikayyim

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Bu fiiler yüzünden yıllarca kemalist pisliklere Dinimiz olan güzel islamı malzeme yaptık ve nice genç kalpler genç beyinler islamdan Allahın dininden soğudu.. Bunlar tarikat değil islamın önünde bir BARİKAT BARİKAT....kendileri bidatlarla meşgul oldukları yetmiyor gibi müslümanları deli, şuursuz aklını kiraya vermişler gibi gösteriyorlar...Hidayet Allahtan.. şahıslarına saldırmanın manası yok... ben nicelerinin biraz ilgilenme ile döndüğüne şahit oldum... bize biraz fazla iş düşüyor...