Gelincik Çiçeği

Ummu Aişe Çevrimdışı

Ummu Aişe

حسبنا الله ونعم الوكيل
Site Emektarı
8110177419_bc5568e7db_b.jpg

_yellow-poppies.jpg

yellow_poppy_by_kaldrax-d47z529.jpg

yellow-poppy-field-wide-wallpaper-2560x1600.jpg

%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8B%D0%B5%20%D1%84%D0%B0%D0%B9%D0%BB%D1%8B.jpg

yellow-and-white-poppy-flowers-7735-8079-hd-wallpapers.jpg

coquelicot_blanc___white_poppy_by_thannouki-d6a0b3m.jpg

white+poppies.jpg

16d42c7a1874393d20e942b33322052e-1431610929.jpg

Poppy-HD-Wallpapers-Free-Download-3.jpg

flowers-poppy-red-flowers-wallpaper-2.jpg

WhitePoppy1024-768.jpg

Poppies_in_the_Sunset_on_Lake_Geneva.jpg

Poppy-Images-HD.jpg

Poppy-Flower-Desktop-Wallpaper-1024x768.jpg

417054.jpg

poppy2.jpg

Poppy-Flower-25.jpg

anrl5en2zao.jpg

0256a281.jpg

file7181279389027.jpg

poppy-flower-images-and-wallpapers-27.jpg

poppy-field-near-the-mountains-1920x1200-flower-desktop-wallpaper-30897.jpg

poppy-field-wallpaper-9.jpg

476747586.jpg

poppy-flower-images-and-wallpapers-11.jpg

flower-summer-sun-poppy-petals-red.jpg

poppy_sunset_by_djurda.jpg

A Çevrimdışı

Away

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Bunların az çayını yapmadık :)

E Çevrimdışı

Ebu Mervah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Vallaha gelincik deyince benim aklıma bir hayvan türü geliyor.Küçükken yazları köyde geçirirdim; gelincik diye bir hayvan gelirdi; ne biliyim şöyle sincabın biraz küçüğü gibi; kümesdeki bütün tavukları boğar giderdi.Mesela bi sabah bi uyanırdık; kümesdeki bütün tavuklar ölmüş; Aha derdik! Gine gelincik dadanmış, bütün tavukları boğmuş.Hayır bi de; yemezdi de tavukları, boğar giderdi...Ne mantıksa, bu yaşıma geldim, hâlâ anlayabilmiş değilim:)

A Çevrimdışı

Away

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Vallaha gelincik deyince benim aklıma bir hayvan türü geliyor.Küçükken yazları köyde geçirirdim; gelincik diye bir hayvan gelirdi; ne biliyim şöyle sincabın biraz küçüğü gibi; kümesdeki bütün tavukları boğar giderdi.Mesela bi sabah bi uyanırdık; kümesdeki bütün tavuklar ölmüş; Aha derdik! Gine gelincik dadanmış, bütün tavukları boğmuş.Hayır bi de; yemezdi de tavukları, boğar giderdi...Ne mantıksa, bu yaşıma geldim, hâlâ anlayabilmiş değilim:)
images.jpg

Ben bir ara bir tanesini yakaladım, biraz seveyim dedim :) ama o kadar hırçındı ki yanına yaklaşamadan bıraktım :)

R Çevrimdışı

Radikal

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Hiç sorma yaa ablamın tavuklarının da az kanını emmedi

Mubadil Çevrimdışı

Mubadil

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Yolda gelincikleri göreceksin, sakın kıskanma.
Bizim sevdamız onlardan daha güzel.