selamun aleykum,
hayırlı akşamlar arkadaşlar,
Kardeşlerim konuyu daha da zorlaştırmadan, kalp kırmadan unutalım inşaAllah, faris-i kardeşim sizi anlıyorum, yönetici kardeşleride anlıyorum, şeytanı sevindirmeyelim.
Sanırım farisinin demek istediği bu tür konuların yerine imanla,tevhidle,zor durumda olan islam beldeleri ile alakalı konulara yönelsek daha güzel olur diyor, elbette doğrudur ancak sitede sadece bunlardan ibaret değil ki ayrıca bizim asıl amacımız da tevhidi yaymaktır ki sitede tevhidle alakalı bölümlere bakarsanız aylarca süren çalışmaların ürünleri var bu konu ise 1 dk almayan sadece ve sadece üyeleri ara ara stresden kurtarmaya vesile olan, yeni gelen üyelerin forumu bir nevi tanıma kaynaşma bakımından görmesi hasebiyle açılmış konulardır ki bunların kimse gözünde bundan baka değeri yoktur.
Kardeş malesef klavye ile içimizdekileri karşımızdakine tam aktaramıyoruz ayrıca nefsimiz hatamız karşısında ya ben hata etmişim gerçekten özür dilerim demek o kadar ağır gelir.
Kardeş öncelikle içinizdekini anlamakla beraber konuya girişiniz son derece çirkin ve kırıcı. Bunu uzatmak niyetinde değilim ancak buradaki kardeşleri kırdığınızın farkına varmanız gerek. Burada kimse maddi bir çıkar için durmuyor. Allah için burada uğraşan kardeşlere zan ile iftira atmak çok çirkin bir durumdur. Kardeşlerden helallik alıp kalplerini kazanman gerek...