Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamun aleykum.
Ilk mesajimi buraya yazayim dedim.. Aylarca bu siteyi takip ediyorum ve çok hosuma gitti. Baska sitelerden farkliydi. Dini konulardan bahsedebiliyoruz, soru sorabiliyoruz, gündemden bahsediyoruz vs. Önceden bilmedigim seyliri veya yanlis bildigim seyleri burada ögrendim. Allah, gerçek müslümanlarin sayisini fazlalastirsin.. AMIN
Selamun aleykum.
Ilk mesajimi buraya yazayim dedim.. Aylarca bu siteyi takip ediyorum ve çok hosuma gitti. Baska sitelerden farkliydi. Dini konulardan bahsedebiliyoruz, soru sorabiliyoruz, gündemden bahsediyoruz vs. Önceden bilmedigim seyliri veya yanlis bildigim seyleri burada ögrendim. Allah, gerçek müslümanlarin sayisini fazlalastirsin.. AMIN
Esselamun aleykum kardesler, dün apar topar kayit oldum çünki türkiyeye gitmeden önce kayit olmak istiyordum ve oldum elhamdülillah.
Biraz kendimden bahsedeyim dedim. 24 yasindayim, asiri utangaçim:utan:, (simdilik) fransada yasiyorum lisede elektroteknik bölümünü okudum ama en çok elektronik meraklisiyim: yani neyin içinde elektrik varsa kirmak, yapmak ve uydurmakla ugrasiyorum. Birde spor olarak sadece dövüs sporlariyla ilgilenirim, kendimi kafirlerle savasacagim güne hazirliyorum. Ve çok sükrediyorumki dinimi fransa gibi biryerde korumayi basardim..