Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Resim Günün Resmi ( Her Güne Bir Resim )

S Çevrimdışı

Seyyid Talha bin Asım

Sen neden korkuyorsun ölmek varken kaderde?!.
Banned
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

@EBU HANİFE namahrem resimler paylaşmasak?

Suretleride -paylaşanlar/paylaşacak olanlar için söylüyorum- buğlasak iyi olur İnşeallah.

EBU HANİFE Çevrimdışı

EBU HANİFE

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
EBU HANİFE Çevrimdışı

EBU HANİFE

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Suriyede cocuk olmak:(
IMG_20150403_220453.jpg

A Çevrimdışı

Aleyna

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
S Çevrimdışı

Seyyid Talha bin Asım

Sen neden korkuyorsun ölmek varken kaderde?!.
Banned

Yanlarındakileri doğrulamak üzere olanlara Allah tarafından bir Kitap gelince -ki önceden kâfirlere karşı yardım isteyip duruyorlardı- işte o tanıdıkları kendilerine gelince inkâr ettiler. Allah'ın lâneti kâfirler üzerine olsun! (Bakara Sûresi, 89)

Bu küffarların -budistlerin- dininde(!) kan dökmek yasakmış ondan ya vurarak ya da yakarak şehit ediyorlar Müslümanları.

AbdulFettah Çevrimdışı

AbdulFettah

94.7 - Öyleyse, bir işi bitirince diğerine koyul.
İslam-TR Üyesi
:(Arakan olmasi lazim
Ekli dosyayı görüntüle 10722

Yonetici kardes spoillere cevirebilir mi yapamadim.
Ahi biz buralarda rahat rahat otururken kim bilir kimleri yakıyorlardır o kafirler :(
Artık bir müslümanın yakılması, öldürülmesi o kadar doğal geliyor ki insanlara, yanı başındaki agaçta kalan bir kedi için bile itfaiye çagıran mı dersin, iki tane agaç kesildi diye bir ülkede kaos çıkarmaya çalışan mı dersin her türlü pisliğinden var güzelim(!) türkiyede, bana dokunmayan yılan bin yaşasın misali onların hayvani isteklerine müdahele etmedigin sürece kimseye havlamıyorlar, bir insanın canının hayvanı bırakalım agaç kadar değeri kalmamış, hiçkimseye zulm edilmeyecegi, haksızlık yapılmayacagi, mazlumun zalimden hakkıni alacagi o günde vay onların haline!

EBU HANİFE Çevrimdışı

EBU HANİFE

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Ahi biz buralarda rahat rahat otururken kim bilir kimleri yakıyorlardır o kafirler :(
Artık bir müslümanın yakılması, öldürülmesi o kadar doğal geliyor ki insanlara, yanı başındaki agaçta kalan bir kedi için bile itfaiye çagıran mı dersin, iki tane agaç kesildi diye bir ülkede kaos çıkarmaya çalışan mı dersin her türlü pisliğinden var güzelim(!) türkiyede, bana dokunmayan yılan bin yaşasın misali onların hayvani isteklerine müdahele etmedigin sürece kimseye havlamıyorlar, bir insanın canının hayvanı bırakalım agaç kadar değeri kalmamış, hiçkimseye zulm edilmeyecegi, haksızlık yapılmayacagi, mazlumun zalimden hakkıni alacagi o günde vay onların haline!
Muslumanin kani dedigin gibi bir hayvandan ve agactan degersiz olmus.

Izzet ve seref olmayinca...

EBU HANİFE Çevrimdışı

EBU HANİFE

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi

Yanlarındakileri doğrulamak üzere olanlara Allah tarafından bir Kitap gelince -ki önceden kâfirlere karşı yardım isteyip duruyorlardı- işte o tanıdıkları kendilerine gelince inkâr ettiler. Allah'ın lâneti kâfirler üzerine olsun! (Bakara Sûresi, 89)

Bu küffarların -budistlerin- dininde(!) kan dökmek yasakmış ondan ya vurarak ya da yakarak şehit ediyorlar Müslümanları.

Yok be akhim hic oyle degil.Videolara bak biraz.Gerci bakacak kalp dayanmiyor ya...

N Çevrimdışı

nereyeboyle

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
SÜBHÂNALLAH! Ne muhteşem bir görüntü. Bu ıkı okyanusun birleşmediğini (Kur'an'dan) biliyordum ama görmek ilk kez nasip oldu..
canlı görmekte nasip olur inşeallah abla
tüm kardeşlerime ve bana ...
gerçekten Allahın yaratması ne muhteşem

N Çevrimdışı

nereyeboyle

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Aynen Akhi :D :D Dershanede de çok oluyo :D
yok yav dersanede çok olmaz bence :D okul çok daha tehlikeliydi bizim , özellikle giyim konusunda.... dersanede herkes inekliyor, tabi en iyi sınıflar öyle , alt sınıflarda kopuyordu millet , biran önce sınıfını yükseltmeye bak :harika::p

Muhammed El Turki Çevrimdışı

Muhammed El Turki

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
yok yav dersanede çok olmaz bence :D okul çok daha tehlikeliydi bizim , özellikle giyim konusunda.... dersanede herkes inekliyor, tabi en iyi sınıflar öyle , alt sınıflarda kopuyordu millet , biran önce sınıfını yükseltmeye bak :harika::p
Akhi Bizim okul Karma olmasına rağmen Elhamdulillah Bizim sınıfta hiç kız yok :D kızlardan kimse sayısalı seçmedi :D o yuzden okulda çok sorun olmuyo :D

Üst Ana Sayfa Alt