montaj değilse çok beğendim !
Çevrimdışı eL_Muhacir İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur Frm. Yöneticisi 13 Nis 2017 #4,023 Rubeyyi' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 18404 Genişletmek için tıkla ... Rabbim,tez vakitte esaretten kurtarsın amin Seni ancak kafirler sevmez şeyhim
Rubeyyi' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 18404 Genişletmek için tıkla ... Rabbim,tez vakitte esaretten kurtarsın amin Seni ancak kafirler sevmez şeyhim
Çevrimdışı Rubeyyi Aktif Üye İslam-TR Üyesi 13 Nis 2017 #4,024 eL_Muhacir' Alıntı: Rabbim,tez vakitte esaretten kurtarsın amin Seni ancak kafirler sevmez şeyhim Genişletmek için tıkla ... Allahumme amin aminnnn.
eL_Muhacir' Alıntı: Rabbim,tez vakitte esaretten kurtarsın amin Seni ancak kafirler sevmez şeyhim Genişletmek için tıkla ... Allahumme amin aminnnn.
Çevrimdışı Ümmü Yasir İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım... İslam-TR Üyesi 13 Nis 2017 #4,025 Kozsoy' Alıntı: montaj değilse çok beğendim ! Genişletmek için tıkla ... Resim mi var altta açılmıyor ahi???
Kozsoy' Alıntı: montaj değilse çok beğendim ! Genişletmek için tıkla ... Resim mi var altta açılmıyor ahi???
Çevrimdışı Kozsoy İslam-tr Mudâvimi İslam-TR Üyesi 13 Nis 2017 #4,026 Ümmü Yasir' Alıntı: Resim mi var altta açılmıyor ahi??? Genişletmek için tıkla ... evet , neden açılmadığını bilemiyorum ?
Ümmü Yasir' Alıntı: Resim mi var altta açılmıyor ahi??? Genişletmek için tıkla ... evet , neden açılmadığını bilemiyorum ?
H Çevrimdışı Havîn İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 14 Nis 2017 #4,028 Şu İnsanları bir duysan, iki duymak istemezsin çocuk . . .
M Çevrimdışı muwahhida Humeyra İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 15 Nis 2017 #4,029 Papa, Mahkumların Ayaklarını Yıkadıktan Sonra Öptü Katoliklerin ruhani lideri Papa Francesco, Paskalya Yortusu öncesinde 12 mahkumun önünde diz çökerek ayaklarını yıkadıktan sonra öptü. ALLAH KAFİRLERDEN AKIL NİMETİNİ ALMIŞTIR. BİZE KAFİRLERİN BU ZELİLLİKLERİNİ GÖSTEREN RABBİME HAMD OLSUN.
Papa, Mahkumların Ayaklarını Yıkadıktan Sonra Öptü Katoliklerin ruhani lideri Papa Francesco, Paskalya Yortusu öncesinde 12 mahkumun önünde diz çökerek ayaklarını yıkadıktan sonra öptü. ALLAH KAFİRLERDEN AKIL NİMETİNİ ALMIŞTIR. BİZE KAFİRLERİN BU ZELİLLİKLERİNİ GÖSTEREN RABBİME HAMD OLSUN.
Çevrimdışı Nesîbe Lena "عِشْ حَمِيداً، وَمُتْ شَهِيدًا" İslam-tr Yazar 15 Nis 2017 #4,030 muwahhida Humeyra' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 18429 Papa, Mahkumların Ayaklarını Yıkadıktan Sonra Öptü Katoliklerin ruhani lideri Papa Francesco, Paskalya Yortusu öncesinde 12 mahkumun önünde diz çökerek ayaklarını yıkadıktan sonra öptü. ALLAH KAFİRLERDEN AKIL NİMETİNİ ALMIŞTIR. BİZE KAFİRLERİN BU ZELİLLİKLERİNİ GÖSTEREN RABBİME HAMD OLSUN. Genişletmek için tıkla ... Burada ki maksat ne anlayamadım?
muwahhida Humeyra' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 18429 Papa, Mahkumların Ayaklarını Yıkadıktan Sonra Öptü Katoliklerin ruhani lideri Papa Francesco, Paskalya Yortusu öncesinde 12 mahkumun önünde diz çökerek ayaklarını yıkadıktan sonra öptü. ALLAH KAFİRLERDEN AKIL NİMETİNİ ALMIŞTIR. BİZE KAFİRLERİN BU ZELİLLİKLERİNİ GÖSTEREN RABBİME HAMD OLSUN. Genişletmek için tıkla ... Burada ki maksat ne anlayamadım?
M Çevrimdışı muwahhida Humeyra İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 15 Nis 2017 #4,031 Rufeyde Hafsa' Alıntı: Burada ki maksat ne anlayamadım? Genişletmek için tıkla ... Gelenek we adetleriymiş
Rufeyde Hafsa' Alıntı: Burada ki maksat ne anlayamadım? Genişletmek için tıkla ... Gelenek we adetleriymiş
Çevrimdışı ebuyusuf İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 15 Nis 2017 #4,034 Kardeşlerim! Bu hesaplara dikkat et edin. Bu hesaplar mücahidler hakıında istibarat toplamak için açılan hesaplardır.
Kardeşlerim! Bu hesaplara dikkat et edin. Bu hesaplar mücahidler hakıında istibarat toplamak için açılan hesaplardır.
C Çevrimdışı cuheyman el-uteybi İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 15 Nis 2017 #4,035 ebuyusuf' Alıntı: Kardeşlerim! Bu hesaplara dikkat et edin. Bu hesaplar mücahidler hakıında istibarat toplamak için açılan hesaplardır. Genişletmek için tıkla ... Kaynak ne abi ?
ebuyusuf' Alıntı: Kardeşlerim! Bu hesaplara dikkat et edin. Bu hesaplar mücahidler hakıında istibarat toplamak için açılan hesaplardır. Genişletmek için tıkla ... Kaynak ne abi ?
Çevrimdışı ebuyusuf İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 15 Nis 2017 #4,036 Usame' Alıntı: Kaynak ne abi ? Genişletmek için tıkla ... twitterde sağlam bir kardeş
Çevrimdışı Alp Arslan . İslam-TR Üyesi 16 Nis 2017 #4,039 ebuyusuf' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Cezakallahu hayr guzel abim yüzümü güldürdün