Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Resim Günün Resmi ( Her Güne Bir Resim )

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
( insanlar icinde neler biriktiriyor da kimsenin haberi olmuyor -tivitirda gördüğüm bir paylaşım)

Annem,57yaşında 5kızını da okuttuktan sonra bu sene okuma yazma kursuna gitti,bugün defterine baktım 35sene önce ölen babasına mektup yazmış;

IMG_20170708_180141.jpg

ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
( insanlar icinde neler biriktiriyor da kimsenin haberi olmuyor -tivitirda gördüğüm bir paylaşım)

Annem,57yaşında 5kızını da okuttuktan sonra bu sene okuma yazma kursuna gitti,bugün defterine baktım 35sene önce ölen babasına mektup yazmış;

Ekli dosyayı görüntüle 20192
Düz okuyup geçmeden evvel kiloyla tefekkür sipariş edin. Ciddi bir duyguyla yazıyorum; son zamanlarda okuduğum en iyi satırlar.

Ebu Selman et-Turkî Çevrimdışı

Ebu Selman et-Turkî

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
okOdE9.jpg

عبد الرحمن Çevrimdışı

عبد الرحمن

قُل آمَنتُ بِاللهِ ثُمَّ استَقِم
İslam-TR Üyesi
C9NLDV5XsAQFqBW.jpg

عبد الرحمن Çevrimdışı

عبد الرحمن

İslam-TR Üyesi
عبد الرحمن Çevrimdışı

عبد الرحمن

İslam-TR Üyesi
Seslenen Çevrimdışı

Seslenen

Üye
İslam-TR Üyesi
sende buna inanıyorsun öyle mi ?

Buna inanıyorsun derken? Ben Kur'an hatim etmek için buraya gelmiş bir insanım, 12 imamlar da İslam inancına hizmet etmiş değerli zatlardır.Bunlara inanıyorsun derken neyi kast ettiğini anlayamadım, tutup puta tapanların resmini veya şeytanın resmini mi paylaştım? Bu zatları araştır.En başında Hz.Ali İslam için savaşmış ve bu savaşta 2 çocuğunu,kendi canını kaybetmiştir.

Üst Ana Sayfa Alt