Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Resim Günün Resmi ( Her Güne Bir Resim )

E Çevrimdışı

Ebu SILA

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Buna inanıyorsun derken? Ben Kur'an hatim etmek için buraya gelmiş bir insanım, 12 imamlar da İslam inancına hizmet etmiş değerli zatlardır.Bunlara inanıyorsun derken neyi kast ettiğini anlayamadım, tutup puta tapanların resmini veya şeytanın resmini mi paylaştım? Bu zatları araştır.En başında Hz.Ali İslam için savaşmış ve bu savaşta 2 çocuğunu,kendi canını kaybetmiştir.
..yani bu resimler onlara mı ait ? Ali (ra.)ın resminin sana veya bir başkasına hiç bir faydası yoktur.

Seslenen Çevrimdışı

Seslenen

Üye
İslam-TR Üyesi
..yani bu resimler onlara mı ait ? Ali (ra.)ın resminin sana veya bir başkasına hiç bir faydası yoktur.

Ben bakmayı ve paylaşmayı seviyorum.Hz.Peygamberimizin siması da resmedilmiş olsaydı ona da bakar ve paylaşırdım ve bundan da büyük bir keyif alırdım.Eğer bu başlıktaki sayfalara teker teker bakarsanız, bir çok kişinin resmi var paylaşılmış olan ve ne sana ne bana ne de başkalarına faydası yok, onlara neden bunu söylemedin de geldin bana söylüyorsun?

E Çevrimdışı

Ebu SILA

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Ben bakmayı ve paylaşmayı seviyorum.Hz.Peygamberimizin siması da resmedilmiş olsaydı ona da bakar ve paylaşırdım ve bundan da büyük bir keyif alırdım.Eğer bu başlıktaki sayfalara teker teker bakarsanız, bir çok kişinin resmi var paylaşılmış olan ve ne sana ne bana ne de başkalarına faydası yok, onlara neden bunu söylemedin de geldin bana söylüyorsun?
...seslenen kardeşim biz ehli sünnetiz bizim 12 imam diye bir inanışımız yoktur. oniki imam şianın inancıdır. niyetin bir şeyler öğrenmekse bu sitede sana yardımcı olacak bir çok kişi vardır. yok niyetin şianın reklamını yapmaksa kusura bakma burada onu sana yaptırmazlar.rabbim seni hakka ve doğru akideye ulaştırsın.

Seslenen Çevrimdışı

Seslenen

Üye
İslam-TR Üyesi
...seslenen kardeşim biz ehli sünnetiz bizim 12 imam diye bir inanışımız yoktur. oniki imam şianın inancıdır. niyetin bir şeyler öğrenmekse bu sitede sana yardımcı olacak bir çok kişi vardır. yok niyetin şianın reklamını yapmaksa kusura bakma burada onu sana yaptırmazlar.rabbim seni hakka ve doğru akideye ulaştırsın.

Bunun inançla alakası yok 12 imamlar zaten var olmuşlardır bu uydurma bir şey değildir, kim ne derse desin 12 imam gerçeği vardır yok edilemez, islam inancına katkıları da yüksektir.Sia inancına mensup biri de değilim, mezhep olaylarına da pek katıldığım soylenemez.Ehli Beyt ile ehli sünnet arasında ne fark var kardeşim?

Bu mantıkla islam inancı parçalanmasına sebep olunur, öyle bir niyetim olsa burda işim ne?

Strangers Çevrimdışı

Strangers

Şam Bir Sabır Kalesi Oldu...
İslam-TR Üyesi
Bunun inançla alakası yok 12 imamlar zaten var olmuşlardır bu uydurma bir şey değildir, kim ne derse desin 12 imam gerçeği vardır yok edilemez, islam inancına katkıları da yüksektir.Sia inancına mensup biri de değilim, mezhep olaylarına da pek katıldığım soylenemez.Ehli Beyt ile ehli sünnet arasında ne fark var kardeşim?

Bu mantıkla islam inancı parçalanmasına sebep olunur, öyle bir niyetim olsa burda işim ne?
verdiğin cevapla, Ebu SILA kardeşin ne demek istediğini bile anlamadığın' anlaşılıyor .

!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
ehlibeyt-%C5%9Fia.jpg

kardes foruma yeni geldigin icin bu söyleyecegimi nasihat olarak algilamani tavsiye ederim. Daha islamiyette bilgi olarak yeni oldugunuzu gözlemliyorum ve dahi Kurani kerimden son derece uzak kaldiginizi hem kendinizi hem de yazilarinizdan görüyorum. Size tavsiyem bir bilginiz yokken böyle sacma sapan konulari siteye tasimayin. Kurandan uzak kalan birinin 12 imam sapkinligini siteye sürüklemesine müsade etmeyiz. Enerjinizi kurani anlamaya ve yasayama vermeniz temennisi ile hos geldiniz siteye.

Seslenen Çevrimdışı

Seslenen

Üye
İslam-TR Üyesi
12 imam sapkinligi derken sen ne demek istiyorsun? Kurandan uzak kalan birinin 12 imam sapkinligiymis.
Siz biz çeviren sizsiniz, gelmişim insan gibi kaç gündür kur An hatim etmek için buradayım diyorum.Siz takılı kalmış kaliplarla bana cevap veriyorsunuz.Size kalsa yaradan sadece arap ülkelerinde, ne bir evliya gerçeği var ne de ermiş.Yaptığınız ayıptır yok izin vermeyiz yok bilmem ne?Adam mı olduruyorum , hirsizlik mi yapiyorum? Senin veya başkasının izin vermesine gerek yok , o fotoğraf duruyor orda.Kur An hatim edeyim din kardeşlerimle tatlı tatlı sohbet edeyim dedim insanın hevesini kirarsiniz resmen.Allah ıslah etsin diyorum, her hakikati siz bilemezsiniz, her şeye sapkinlik demeden önce insanların niyetlerini siz bilemezsiniz bunu öğrenin.Ben zaten kur An siparisimi verdim gelir tek okurum , forumdan da çıkıyorum.Siz kendinizi haklı sanıyorsunuz ama yanildiginizi anladiginizda umarım geç olmaz.
Sonra islam inancına sahip bölgeler neden geride? Neden islamda alay ediliyor? Kardeşim siz kendi inancinizdaki değerli zatlara sapkinlik diyorsunuz, puta mi tapıyorlardı? Gir bak 12 imam islam inancına katkıları.Sanki adamları peygamber beklemiş gibi dik dik konuşmalar.Arastirin
Yok sia misin Vs. Bunu diyen kişi de sia hariç başka bir mezhepé mensup adam.Ben burada mezhep tarafı da tutmadim.Hz.peygamberimizin resmi de resmedilse onu da paylasirdim dedim.Zor gerçekten anlamanız zman alacak.
Herkese hayırlı günler, benden bu kadar.

Seslenen Çevrimdışı

Seslenen

Üye
İslam-TR Üyesi
Üyeliğimi silebilirsiniz, herkese hayırlı günler diliyorum.Allah hepimizi doğru yola ulaştırsın, hatada olan bensem beni, sizlerse sizi ulaştırsin.Allah bütün mümin temiz kalpli her insanın duasını ibadetini ve gonlundekini nasip etsin inşallah. Hayırlı gunler

H Çevrimdışı

Hatve

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Osmanlı'da, halkın deniz ihtiyacının karşılanması için deniz üzerinde dört tarafı kapalı, ortası havuz şeklinde üstü açık kulübe gibi binalar yapılmıştı. Bunlara deniz hamamı veya derya hamamı denirdi. Kadın ve erkeklerin deniz hamamları ayrı ayrıydı. İnsanlar, buralarda yüzer, eğlenir ve güneşten yararlanırlardı. İstanbul, işgal edilene kadar Osmanlı halkında açık denize, plaja girme kültürü yoktu.

esh6769_2.jpg

İ Çevrimdışı

İki Hicretyolu

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
#Musul | #Irak

Şii+Haçlı Saldırılarıyla Yokedilen Musul'da Son Bir Haftada 1429 Şehidin Bedeni Moloz ve Yıkıntılar Arasından Çıkarıldı!!!

FB_IMG_1500696404059.jpg

FB_IMG_1500712506687.jpg

Musul ,ibret alınacak ne çok şey var ... subhanAllah

Malayani işlerle ugrasadursun müslüman genc kizler ,erkekler.Dunyanin derdini tartisadursun.

Üst Ana Sayfa Alt