Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Günün Saçmalaması

sirati mustakim Çevrimdışı

sirati mustakim

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
FARK.jpeg

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
Akhi her sakallı dedemiz olmadığı gibi, her altına Farabi yazılan söz de Farabi'nin olmayabilir :) Misal Abdülkadir Geylani'yi nerden nereye getirmişler.
belki de farabıye bunu soyletmektı gunun sacmalaması ama ben işte:ssrtcbya: :acpsnr:

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
Ne oldu akhi farabiye ait değilmiş gibi anladım yazından . Araştırdn mı ?
MUAMMA :d GUNUN SACMALAMASIYSA YA FARABİ BU SOZU SOYLEYEREK SACMALADIGINI VURGULAMAK ISTEMISLER YA DA FARABİ BOYLE BIR SOZ SOYLER MI SACMALAMAYIN DEMEK ISTEMISLER :d

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
farkettinizmi bilmem tv'de gene ufolardan bahsediyorlar, yok ufo gelmis, aniden kaybolmus, amator kamerayla çekilmis:acpsnr::p
buldugum "özel" ve "nadir" videolari bir türkçeye çevirebilsem, duymadiginiz seyler var akhiler, ufoyla, yani uzaylilarla ilgilenen benim bildigim bir grup var buda onlarin isidir, bu serefsizleri Rabbim kahretsin, islah olacaklarini hiç sannam çünki bunlarin amaci seytani geçmek, içlerinden ayrilanlara bisey demem ben yilanin basindan bahsederim:mad::mad::mad: videolari koymaya bile degmez saçmaliktan baska bisey degil, youtubde ufo yazin en son koyulan videolara gidin çikar:harika:

Abdussamed Seyhani Çevrimdışı

Abdussamed Seyhani

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
farkettinizmi bilmem tv'de gene ufolardan bahsediyorlar, yok ufo gelmis, aniden kaybolmus, amator kamerayla çekilmis:acpsnr::p
buldugum "özel" ve "nadir" videolari bir türkçeye çevirebilsem, duymadiginiz seyler var akhiler, ufoyla, yani uzaylilarla ilgilenen benim bildigim bir grup var buda onlarin isidir, bu serefsizleri Rabbim kahretsin, islah olacaklarini hiç sannam çünki bunlarin amaci seytani geçmek, içlerinden ayrilanlara bisey demem ben yilanin basindan bahsederim:mad::mad::mad: videolari koymaya bile degmez saçmaliktan baska bisey degil, youtubde ufo yazin en son koyulan videolara gidin çikar:harika:
Haktan akdoğan'dan mı bahsediyorsun akhi...

Abdussamed Seyhani Çevrimdışı

Abdussamed Seyhani

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
ayrıca bir okusana :) http://www.ruhunyolculugu.com/kayip_uygarliklar/hzmuhammedin_isaret_ettigi_uzaylilar-t3237.0.html

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
Haktan akdoğan'dan mı bahsediyorsun akhi...

hayir, bu adami ilk defa görüyom, ben genel olarak demistim, gene gündeme getirdiler su ufolari, birde bir video vardi, sanirsam rusyada çekilmisti, bir binaya canavar gibi bisey tirmaniyor:ssrtcbya: yani insanlara ufolar var demeye getiriyorlar, bahsettigim grupun ismi ne??? efendim?!? tabiki illuminati, istersen yaptiklari bazi korkunç seyi özelden söyleyim burda herkesin okumasini istemem

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
Üst Ana Sayfa Alt