Günün Saçmalaması
Çevrimdışı Şeriatcı Jihad still continue İslam-TR Üyesi 8 Tem 2015 #585 Muhammed İsra @MuhammedIsra11 Böye bir fetvayi Kuran ve sünnette bulamazsiniz! Cihadin önunu kesmenin ve sinsice karalamanin fransizcasidir bu!
Muhammed İsra @MuhammedIsra11 Böye bir fetvayi Kuran ve sünnette bulamazsiniz! Cihadin önunu kesmenin ve sinsice karalamanin fransizcasidir bu!
A Çevrimdışı ahmet ömer İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 12 Tem 2015 #587 Suraka' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 12794 Genişletmek için tıkla ... komedi yav
E Çevrimdışı Ebu.Cendel İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 12 Tem 2015 #588 Suraka' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 12794 Genişletmek için tıkla ... Akhi ben burda ne demek istiyor çözemedim bi açıklarmısın?
Suraka' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 12794 Genişletmek için tıkla ... Akhi ben burda ne demek istiyor çözemedim bi açıklarmısın?
T Çevrimdışı Tarık Yıldız İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 12 Tem 2015 #589 Ebu.Cendel' Alıntı: Akhi ben burda ne demek istiyor çözemedim bi açıklarmısın? Genişletmek için tıkla ... Yani diyor ki vurulan El Nusra mücahidleri aslında içten içe IŞİD'i sevenlermiş.... Batılılar özellikle onları vuruyormuş...
Ebu.Cendel' Alıntı: Akhi ben burda ne demek istiyor çözemedim bi açıklarmısın? Genişletmek için tıkla ... Yani diyor ki vurulan El Nusra mücahidleri aslında içten içe IŞİD'i sevenlermiş.... Batılılar özellikle onları vuruyormuş...
E Çevrimdışı Ebu.Cendel İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 12 Tem 2015 #590 Tarık Yıldız' Alıntı: Yani diyor ki vurulan El Nusra mücahidleri aslında içten içe IŞİD'i sevenlermiş.... Genişletmek için tıkla ... Haa tamam anladım akhi Allah razı olsun.
Tarık Yıldız' Alıntı: Yani diyor ki vurulan El Nusra mücahidleri aslında içten içe IŞİD'i sevenlermiş.... Genişletmek için tıkla ... Haa tamam anladım akhi Allah razı olsun.
Çevrimdışı Ahadun Ahad İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 14 Tem 2015 #591 fethullahın adamlarından inanılmaz bombalamalar.
T Çevrimdışı Tarık Yıldız İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 21 Tem 2015 #595 Nas' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 12828 Genişletmek için tıkla ... Ajan dedikleri mücahidleri, şimdi kahraman yaptılar! Ama yine de seslerini yükseltip bir cemaat ismi veremezler...
Nas' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 12828 Genişletmek için tıkla ... Ajan dedikleri mücahidleri, şimdi kahraman yaptılar! Ama yine de seslerini yükseltip bir cemaat ismi veremezler...
T Çevrimdışı Tarık Yıldız İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 21 Tem 2015 #596 Bi de bu var. Alakasız kıyaslara birini daha eklemiş. Yine denklemi tutturamamış. Komunistlerin ölümünü görünce aklına Hz.Ali gelen adam...
Bi de bu var. Alakasız kıyaslara birini daha eklemiş. Yine denklemi tutturamamış. Komunistlerin ölümünü görünce aklına Hz.Ali gelen adam...
Çevrimdışı Ahadun Ahad İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 22 Tem 2015 #597 bizim site mitçiymiş. mitten emir alıyor muşuz? twitter da rastladım. sadece üzülüyorum. @IsLaM4eVeR abi bizim mit'le işimiz var mı?
bizim site mitçiymiş. mitten emir alıyor muşuz? twitter da rastladım. sadece üzülüyorum. @IsLaM4eVeR abi bizim mit'le işimiz var mı?
A Çevrimdışı Abdulvahid Selam Aktif Üye İslam-TR Üyesi 12 Ağu 2015 #599 Tekfirci, Hadis inkarcısı, demokrat seçimlerde oy toplayarak cihad eden bir halifemiz oldu.