Ben cocuklugumdn berı ıcındeydım kendı ıstegımle degıldı aılemın zoruyla despotlukla ..Onlar nefret ettıgım kadar kımseden etmedım .sekız senedır yanı ben ıslama gırınce bu sapıklar aılemı aılemı üstume kışkırttı Sultan baba dedıklerı Dınde sapıtmıs bu mahkugun oglu hüseyın baba dedıklerı oglu hakkımda hertürlu emrı verdırttı ..
Esad cosanın ınancları halıdıyyeden cok uzak ..hatta ıyıler bıle..Ayrıca ben takılmadım ne cahıllıyyemde nede sonrasında ..Bırgun etrafımda kılere haber gönderdım kuran okumak sohbet dınlemek ıstıyorum hazır da toplanıyorlarmıs gıttım bırde baktım
Fetullahcılarda abla olmusum .. Al dedıler bu fetullah hocanın kıtaplarını okuyucaksın ..hayır ..! Osman Alı Omer Hamza Ben sahabe okuyacam..
Hızmet adına acacaksın .hayır !
Carsaf gıyılır .
Sonra ıslama gırdım..
En son dedıklerı suydu ; Bızı mahser gunu kurtaracaklar hızmet ettık bu dawa ıcın yaptık AMA SENI ASLA KURTARMAYACAKLAR ..☺
Haaaa, sen şu Sultan Baba dedikleri İhsan Tamgüney ismindeki sapığı ve bel'am'ı diyorsun.O herif sapıklığı içinde geberdi gitti.Şimdi de yerine Hüseyin Tamgüney dedikleri oğlu geçti, şu senin arkandan her türlü tuzakları çeviren adam.Bunları az çok duymuşumdur ben; genelde bunların Ankara'da faaliyetleri Sincan taraflarında.Orada onların çocuklar için medrese tarzı yerleri de var diye biliyorum kaçak göcek.Bu cemaatin genç kızları da genelde Hacı Bayram Camii gibi camilerde cuma çıkışı millete dergi veya yiyecek filan satmaya çalışırlar cemaatlerine hayır olsun diye.Bu Hüseyin Tamgüney denilen eleman 2010'da Gazzeye giden İHH'nin Mavi Marmaya Gemisinde de bulunmuştu ama demekki herşey Mavi Marmarada bulunmak değilmiş.Önce ahirette sana yaptığı zülümlerin hesabını versin bakalım, postta oturmak nefislerine hoş geliyor, o oturduğu tarikat postunun hesabını versin bakalım mahşerde.Haaa, Bi de saptırdığı onbinlerce müridinin hesabını...
Fethullahçılar mı; Tabi canım, onlarda ne çarşafı ne peçesi....Onlara takıldım mı tesettür anlayışın tam takır şıkır şıkır olacak, öyle bir tesettür anlayışın olacak ki; baktım mı bütün erkeklerin dikkatlerini çekmeli.Eşarplar rengarenk olacak; Neee, deve hörgücü gibi mi dedin? Fethullahçıların o hadisler umrunda olmaz, onlar için HİZMET(HEZİMET) adına herşey caizdir.Hizmet adına; gerektiğinde namazlar da kazaya bırakılabilir, başörtüsü de açılır, zorlanılan yerlerde içki de içilir(Nasıl olsa Hocaefendi Hazretleri(!) son nefeste onları kurtaracak ve mahşerde onlara şefaat edecek yaaa.) Gerektiğinde kadınlarla tokalaşılabilir, onların her sohbetine Peygamber gelir, Hatta 500 ERKEKLE ZİNA EDEN VE BUNU ÖVÜNEREK AJANDASINA YAZAN AJDA PEKKANIN BİLE BULUNDUĞU ORTAM OLAN TÜRKÇE OLİMPİYATLARINA PEYGAMBERİMİZİ GETİRİRLER(!) SALLA SALLA UYDUR, NASILSA ONLARA İNANACAK SAF VE MİLYONLAR ÇOK.Bakalım Fethullah Efendi; bırak saptırdığı müridlerini, mahşerde bakalım kendisini kurtarabilecek mi? Rabbim hepimizi sırat-ı müstakiminden ayırmasın.Hidayete erdikten sonra kalplerimizi kendi yolundan kaydırmasın.Amin.
Vallaha daha önce hatırlıyorsun uhtim; sana daha önce Kuran ve Sünnet yolunda gidebileceğin bazı sohbetler tavsiye etmiştim.Senin de dediğin gibi orada peçenden dolayı birtakım yüz ekşitmeleri filan olmuş.Öyle bir durum olacağını tahmin etmiyordum orada, neyse olan olmuş artık.Geçmişi bırakalım artık inşallah.Ben yine bi bakıyım da; senin gidebileceğin güzel bi ders ortamı olursa, ben yine tavsiye ederim inşallah.Aklımda olsun inşallah, bakarak oluyum.