İSLAMIN DIŞINDA DÜNYA TUZAKTIR ONA YAKIN OLAN HAKTAN UZAKTIR
A Çevrimdışı afra_nur Üye İslam-TR Üyesi 2 Eki 2007 #81 İSLAMIN DIŞINDA DÜNYA TUZAKTIR ONA YAKIN OLAN HAKTAN UZAKTIR
A Çevrimdışı afra_nur Üye İslam-TR Üyesi 2 Eki 2007 #82 Soyle dunya insanlarin kac kisi???? Kaci sagir kaci kor kaci erkek kaci disi? Acliktan gulmekmi kaldi be simdi? Soyle dunya insanlik kimin isi????
Soyle dunya insanlarin kac kisi???? Kaci sagir kaci kor kaci erkek kaci disi? Acliktan gulmekmi kaldi be simdi? Soyle dunya insanlik kimin isi????
A Çevrimdışı afra_nur Üye İslam-TR Üyesi 2 Eki 2007 #83 insanlar köprü kuracakları yerde,duvar ördükleri için yalnız kalırlar
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 3 Eki 2007 #84 Zeyd bin Hârise ' Alıntı: Dünyada ki asıl helak şehvetlerin,zevklerin peşine takılmaktır ... Genişletmek için tıkla ... söz budur :helalsana :helalsana :helalsana
Zeyd bin Hârise ' Alıntı: Dünyada ki asıl helak şehvetlerin,zevklerin peşine takılmaktır ... Genişletmek için tıkla ... söz budur :helalsana :helalsana :helalsana
B Çevrimdışı _Beyyine_ Yeni Üye İslam-TR Üyesi 15 Eki 2007 #85 "Hayatin nimetlerinin degerini bize ogreten ancak hayatin zahmetleridir!" Goethe
E Çevrimdışı enes bin malik Misafir 15 Eki 2007 #86 intikam alıp sonra pişman olmaktansa affedip sonra pişman olmak benim için daha sevimlidir...
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 15 Eki 2007 #87 ENES BİN MÂLİK ' Alıntı: intikam alıp sonra pişman olmaktansa affedip sonra pişman olmak benim için daha sevimlidir... Genişletmek için tıkla ... maşşş
ENES BİN MÂLİK ' Alıntı: intikam alıp sonra pişman olmaktansa affedip sonra pişman olmak benim için daha sevimlidir... Genişletmek için tıkla ... maşşş
B Çevrimdışı _Beyyine_ Yeni Üye İslam-TR Üyesi 15 Eki 2007 #88 ENES BİN MÂLİK ' Alıntı: intikam alıp sonra pişman olmaktansa affedip sonra pişman olmak benim için daha sevimlidir... Genişletmek için tıkla ... bu soz benim felsefemdir ,yaklasik 3 -4 yil kadar once okumus ve çok etkilenmistim... o yuzden uyguladim ve hiç pisman da deglim elhamdulillah
ENES BİN MÂLİK ' Alıntı: intikam alıp sonra pişman olmaktansa affedip sonra pişman olmak benim için daha sevimlidir... Genişletmek için tıkla ... bu soz benim felsefemdir ,yaklasik 3 -4 yil kadar once okumus ve çok etkilenmistim... o yuzden uyguladim ve hiç pisman da deglim elhamdulillah
B Çevrimdışı _Beyyine_ Yeni Üye İslam-TR Üyesi 18 Eki 2007 #89 "Gençken bilgi agacini dikmezsek,ihtiyarladigimizda gölgesinde barinacak bir agacimiz olmayacaktir". P.Chesterefield
"Gençken bilgi agacini dikmezsek,ihtiyarladigimizda gölgesinde barinacak bir agacimiz olmayacaktir". P.Chesterefield
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 19 Eki 2007 #90 KONUŞMAK İHTİYAÇ SUSMAKSA SANATTIR...
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 19 Eki 2007 #92 En güzel ahlak tevazu, yumusaklIk ve tatlI dilde bulunur.
B Çevrimdışı _Beyyine_ Yeni Üye İslam-TR Üyesi 19 Eki 2007 #93 Nefsini hak ile meşgul etmezsen,o seni batil ile ugraştirir! imam şafii
Çevrimiçi !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 19 Eki 2007 #94 _Beyyine_ ' Alıntı: Nefsini hak ile meşgul etmezsen,o seni batil ile ugraştirir! imam şafii Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun kardeşim çok güzel nasihat ettin...Tsk ederim.
_Beyyine_ ' Alıntı: Nefsini hak ile meşgul etmezsen,o seni batil ile ugraştirir! imam şafii Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun kardeşim çok güzel nasihat ettin...Tsk ederim.
H Çevrimdışı hatunay Yeni Üye İslam-TR Üyesi 19 Eki 2007 #95 Hata yapmaktn korkan bir insan, hicbir şey yapamaz.(lincoln)
B Çevrimdışı _Beyyine_ Yeni Üye İslam-TR Üyesi 20 Eki 2007 #96 !sLaM4eVeR ' Alıntı: _Beyyine_ ' Alıntı: Nefsini hak ile meşgul etmezsen,o seni batil ile ugraştirir! imam şafii Genişletmek için tıkla ... ALLAH razı olsun kardeşim çok güzel nasihat ettin...Tsk ederim. Genişletmek için tıkla ... Ecmain insallah!faydali olabildi ise ne mutlu! bu gunun de sozunu verelim insallah :: "Gençlik hayatin sonunda olmaliydi,ondan ancak o zaman yararlanirdik!" S.T.Beecham
!sLaM4eVeR ' Alıntı: _Beyyine_ ' Alıntı: Nefsini hak ile meşgul etmezsen,o seni batil ile ugraştirir! imam şafii Genişletmek için tıkla ... ALLAH razı olsun kardeşim çok güzel nasihat ettin...Tsk ederim. Genişletmek için tıkla ... Ecmain insallah!faydali olabildi ise ne mutlu! bu gunun de sozunu verelim insallah :: "Gençlik hayatin sonunda olmaliydi,ondan ancak o zaman yararlanirdik!" S.T.Beecham
H Çevrimdışı hatunay Yeni Üye İslam-TR Üyesi 25 Eki 2007 #98 "zor iş zamanında yapmamız gerekipde yapmadığımız kolay şeylerin birikmesiyle oluşur."(H. FORD)
B Çevrimdışı _Beyyine_ Yeni Üye İslam-TR Üyesi 25 Eki 2007 #99 "Kusurunu görmemek en büyük kusurdur" Bediüzzaman S.N.
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 25 Eki 2007 #100 _Beyyine_ ' Alıntı: "Kusurunu görmemek en büyük kusurdur" Bediüzzaman S.N. Genişletmek için tıkla ... :helalsana :helalsana :helalsana
_Beyyine_ ' Alıntı: "Kusurunu görmemek en büyük kusurdur" Bediüzzaman S.N. Genişletmek için tıkla ... :helalsana :helalsana :helalsana