Günün Sözü
Çevrimdışı _katre_ الحمدلله İslam-TR Üyesi 1 Şub 2017 #2,562 Sabır, kafanızda size zarar veren ya da sizin için kötü olan, başkalarından intikam almak isteyen kızgın sesi yenebileceğiniz zamandır! | Mufti İsmail Menk
Sabır, kafanızda size zarar veren ya da sizin için kötü olan, başkalarından intikam almak isteyen kızgın sesi yenebileceğiniz zamandır! | Mufti İsmail Menk
Çevrimdışı Muwahhide Tevhid İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 2 Şub 2017 #2,563 Hâlikin kelamını görüp geçen, sonra bakarım diyen! Mahlukun sözünü okuyup, tefekkür edip, "vay be ne laf etmiş" diyenlerin vayy haline.!
Hâlikin kelamını görüp geçen, sonra bakarım diyen! Mahlukun sözünü okuyup, tefekkür edip, "vay be ne laf etmiş" diyenlerin vayy haline.!
Çevrimdışı Muwahhide Tevhid İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 3 Şub 2017 #2,566 "vakit namazlarımı kılamıyorum ama, cenaze namazlarını hiç kaçırmam." demiş biri..
Çevrimdışı Ümmü Yasir İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım... İslam-TR Üyesi 3 Şub 2017 #2,567 "Kim Allah için bir şeyi terkederse, Allah ondan daha hayırlısını onun yerine koyar."
Çevrimdışı yenibahar Aktif Üye İslam-TR Üyesi 3 Şub 2017 #2,568 Rabbim! Beni namaza devam eden bir kimse eyle. Soyumdan da böyle kimseler yarat. Rabbimiz! Duamı kabul eyle.” (İbrahim 40)
Rabbim! Beni namaza devam eden bir kimse eyle. Soyumdan da böyle kimseler yarat. Rabbimiz! Duamı kabul eyle.” (İbrahim 40)
Çevrimdışı Muwahhide Tevhid İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 3 Şub 2017 #2,569 Sonu ateş olan bir lezzette hayr yoktur..
H Çevrimdışı Hatve İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 3 Şub 2017 #2,570 Herkese yetişip kendine geç kalırsın... -alıntıdır.
Çevrimdışı Muwahhide Tevhid İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 4 Şub 2017 #2,571 Kişi okumayı bıraktığı gün yaşlanır..
Çevrimdışı Muwahhide Tevhid İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 5 Şub 2017 #2,573 Kesinlikle günün sözü; "İsa (a.s) zındıkların çayını içmez." Şeyh Hasan Karakaya Dipnot: Bu sözün neden söylediğini merak ediyorsanız aşağıda forum ile ilgili kısma bir göz atın derim.. https://www.islam-tr.org/konu/seyh-hasan-karakaya-isa-a-s-zindiklarin-cayini-icmez.29214/
Kesinlikle günün sözü; "İsa (a.s) zındıkların çayını içmez." Şeyh Hasan Karakaya Dipnot: Bu sözün neden söylediğini merak ediyorsanız aşağıda forum ile ilgili kısma bir göz atın derim.. https://www.islam-tr.org/konu/seyh-hasan-karakaya-isa-a-s-zindiklarin-cayini-icmez.29214/
Çevrimdışı Alketa 1 Milyoncu : ) İslam-TR Üyesi 5 Şub 2017 #2,574 muwahhide Tevhid' Alıntı: Kesinlikle günün sözü; "İsa (a.s) zındıkların çayını içmez." Şeyh Hasan Karakaya Dipnot: Bu sözün neden söylediğini merak ediyorsanız aşağıda forum ile ilgili kısma bir göz atın derim.. https://www.islam-tr.org/konu/seyh-hasan-karakaya-isa-a-s-zindiklarin-cayini-icmez.29214/ Genişletmek için tıkla ... Senin adini aşırı caliskan iyi bilnen üye yapıyorum.
muwahhide Tevhid' Alıntı: Kesinlikle günün sözü; "İsa (a.s) zındıkların çayını içmez." Şeyh Hasan Karakaya Dipnot: Bu sözün neden söylediğini merak ediyorsanız aşağıda forum ile ilgili kısma bir göz atın derim.. https://www.islam-tr.org/konu/seyh-hasan-karakaya-isa-a-s-zindiklarin-cayini-icmez.29214/ Genişletmek için tıkla ... Senin adini aşırı caliskan iyi bilnen üye yapıyorum.
Çevrimdışı Muwahhide Tevhid İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 5 Şub 2017 #2,575 Alketa' Alıntı: Senin adini aşırı caliskan iyi bilnen üye yapıyorum. Genişletmek için tıkla ... Hocam sizlere layık olmaya çalışıyorum.) Delil topluyorum işte sitede de Elhamdülillah bol kıymet bilmek lazım.))
Alketa' Alıntı: Senin adini aşırı caliskan iyi bilnen üye yapıyorum. Genişletmek için tıkla ... Hocam sizlere layık olmaya çalışıyorum.) Delil topluyorum işte sitede de Elhamdülillah bol kıymet bilmek lazım.))
Çevrimdışı Alketa 1 Milyoncu : ) İslam-TR Üyesi 5 Şub 2017 #2,576 muwahhide Tevhid' Alıntı: Hocam sizlere layık olmaya çalışıyorum.) Delil topluyorum işte sitede de Elhamdülillah bol kıymet bilmek lazım.)) Genişletmek için tıkla ... Aferin seni hep boyle görmek istiyorum:hacıabi Muwahhide abla:cemaat
muwahhide Tevhid' Alıntı: Hocam sizlere layık olmaya çalışıyorum.) Delil topluyorum işte sitede de Elhamdülillah bol kıymet bilmek lazım.)) Genişletmek için tıkla ... Aferin seni hep boyle görmek istiyorum:hacıabi Muwahhide abla:cemaat
ك Çevrimdışı كعب بن مالك La İlahe İllallah İslam-TR Üyesi 5 Şub 2017 #2,578 Şeyh Abdullah el-Muhaysini: "Ey Şam ehli.. Sizler başımızı yükseklere dimdik çıkarttınız, bizlere izzeti hissettirdiniz!"
Şeyh Abdullah el-Muhaysini: "Ey Şam ehli.. Sizler başımızı yükseklere dimdik çıkarttınız, bizlere izzeti hissettirdiniz!"
H Çevrimdışı Havîn İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 5 Şub 2017 #2,579 Yükün dürüstlükse, gücün düşer belki, fakat başın hiç düşmez...
Ö Çevrimdışı Öteki Aktif Üye İslam-TR Üyesi 5 Şub 2017 #2,580 Havîn' Alıntı: Yükün dürüstlükse, gücün düşer belki, fakat başın hiç düşmez... Genişletmek için tıkla ... Düştü.
Havîn' Alıntı: Yükün dürüstlükse, gücün düşer belki, fakat başın hiç düşmez... Genişletmek için tıkla ... Düştü.