Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Günün Sözü

Muwahhide Tevhid Çevrimdışı

Muwahhide Tevhid

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
X04WY6.jpg


Bu onların işine gelmez de ondan..
 
hamza01 Çevrimdışı

hamza01

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Televizyon, radyo, gazete ve bunlar gibi her türlü bozgunculuğa sebeb olan yayın organlarından da uzak dur! Çünkü bu yayın organları; nesli bozucu, tağut ve hükümlerini yüceltici yayınlarla insanların zihinlerini bulandırırlar.

Yine tağutun okullarına karşı dikkatli ol! Çocuğuna öğretilen derslere karşı uyanık ol!

Çünkü onların okulları adeta zehir saçmaktadır. Saçtığı bu zehirle nesilleri gerçek tevhidden uzaklaştırır, tağutu ve kanunlarını yücelttirir, onlara bağlandırır, onlara saygı göstertir, ordularını, askerlerini sevdirir, küfrün her çeşidini onlara işlettirir ve böylece çocukların zihnini bulandırır.......
 
Sükunet Çevrimdışı

Sükunet

Twitter: @sknttt
İslam-TR Üyesi
Allâme, Şeyh Sâlih el-Fevzân, ‘Dünyaya bakış açımız nasıl olmalıdır?’ meselesini ele aldığı bir fâsıla’sında şöyle diyor:

“Nitekim günümüzdeki kâfir devletler ve onların sahip oldukları endüstriyel ve ekonomik ilerleme, işte bunun örneğidir. Bazı îmânı zayıf müslümanlar, üzerinde bulundukları küfrü ve onları âhirette bekleyen kötü âkibete bakmaksızın onları takdir etmekte ve onlara hayranlıkla bakarlar. Bu yanlış bakış açısı onları, kâfirleri yüceltmeye, gönüllerinde onlara saygı duymaya, ahlâk ve kötü âdetlerinde onlara benzemeye sevk etmektedir. Ne var ki müslümanlar, ciddî olmak, güç ve kuvvet hazırlamak, buluşlar ve teknoloji gibi alanlarda kâfirleri taklit etmemişlerdir.

(et-Tevhid)
 
N Çevrimdışı

Napoléon Bonaparte

Ahir bitti zaman kaldı.
İslam-TR Üyesi
Günün yatsı vakit ayeti;

Onlar, kendi nefisleri(nin yaratılış incelikleri) hakkında hiç düşünmediler mi? Hem Allah (c.c.) gökler ile yeri ve ikisi arasındakileri ancak hak ve hikmete uygun olarak ve belirli bir süre için yaratmıştır. Şüphesiz insanların birçoğu Rablerine kavuşacaklarını inkar ediyorlar.

Günün yatsı vakti hadisi;

Müminin mümin üzerinde altı hakkı vardır:
Hastalandığında onu ziyaret eder, öldüğünde cenazesinde bulunur, kendisini davet ettiğinde davetine icabet eder, onunla karşılaştığında selam verir, aksırdığında ona hayır duada bulunur, yanında ve gıyabında onun için samimi davranır.


Herkese hayırlı akşamlar, Allah'a emanet olun.
 
hamza01 Çevrimdışı

hamza01

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
"İslam şerlatiyle değil de beşer ürünü kanunlarla hükmeden, buna rağmen kendisinin adil, yaptığının ise adelet olduğunu söyleyen kimse, yeryüzündeki en büyük yalancıdır. İşte bu sebeple, Allah (c.c)'ın şeriatiyle hükmetmeyen mahkemeleree "Adelet Mahkemesi" olarak isimlendirmek hem İslam dinini inkardır hem de insanları aldtamaktan başka birşey değildir.

Ancak Allah (c.c)'tan gelen haktır, onun dışındakiler ise batıldır. Allah (c.c), bu konuda şöyle buyuruyor:

"öyleyse, haktan sonra sapıklıktan başka ne vardır?" (Yunus: 32)
 
Üst Ana Sayfa Alt