Günün Sözü
Çevrimdışı TaHa Adalet Mulkun TemelidiR... İslam-TR Üyesi 25 Tem 2017 #2,962 Ey Yahudiler VALLAHİ Sığınacak Ne Bir Taş Ne Bir Ağaç Bulamayacaksın...
Çevrimdışı TaHa Adalet Mulkun TemelidiR... İslam-TR Üyesi 25 Tem 2017 #2,963 İyi bir ağaca sarılan, gölgesiz kalmaz.
Çevrimdışı Nesîbe Lena "عِشْ حَمِيداً، وَمُتْ شَهِيدًا" İslam-tr Yazar 27 Tem 2017 #2,965 Sözü dost, özü düşmandan usandım. Dili Mümin, kalbi şeytandan usandım. Herkesin kahrı çekilir ama; ben davasız Müslümandan usandım..
Sözü dost, özü düşmandan usandım. Dili Mümin, kalbi şeytandan usandım. Herkesin kahrı çekilir ama; ben davasız Müslümandan usandım..
Çevrimdışı TaHa Adalet Mulkun TemelidiR... İslam-TR Üyesi 28 Tem 2017 #2,966 Şımaracak kimsen olmayınca hayat seni kocaman bir adama çevirir.
Çevrimdışı TaHa Adalet Mulkun TemelidiR... İslam-TR Üyesi 31 Tem 2017 #2,968 Yüzümüzün ve gözlerimizin rengi ne olursa olsun, gözyaşlarımızın rengi aynıdır.
Çevrimdışı Rayet Et Tevhid Aktif Üye İslam-TR Üyesi 31 Tem 2017 #2,969 '' Eğer Cihad'ın Hakkı verilmiş olsaydı , Irak'ta 40 Tane bacımızın ırzına geçilmezdi ...! '' [ Şehid Fehmeddin Hoca - Rahimehullah ]
'' Eğer Cihad'ın Hakkı verilmiş olsaydı , Irak'ta 40 Tane bacımızın ırzına geçilmezdi ...! '' [ Şehid Fehmeddin Hoca - Rahimehullah ]
Çevrimdışı Nesîbe Lena "عِشْ حَمِيداً، وَمُتْ شَهِيدًا" İslam-tr Yazar 1 Ağu 2017 #2,970 Damla damla oluşuyor hayat. Ölüm kımıl kımıl Duymak kolay Anlatmak değil. -Erdem Bayazıt
Çevrimdışı mefhum Aktif Üye İslam-TR Üyesi 1 Ağu 2017 #2,971 Kardeşler bu kadar yazmış.. Bi anonim yaptım son sayfalardan! Özellikle ilk ve son mesaj.. Firak' Alıntı: Adalet nerede diye soranlara deyin ki; -Ömer öldü! Genişletmek için tıkla ... Muzammil' Alıntı: ما شئ أولى بطول سجن من لسان "Hiçbir şey uzun hapse dilden daha layık değildir" (Ibn Mesud ranh) Genişletmek için tıkla ... Hatve' Alıntı: Yalnızlık zor değil mi ya Ebû Zer? Ebû Zer; "insanlar daha zor..." Genişletmek için tıkla ... Muwahhide Tevhid' Alıntı: Bilgisayarın ve cep telefonun seni kulluktan alıkoymasın! Bir şeyler yazarken ve paylaşırken sorumluluğunu yerine getirdiğini zannetme.! Genişletmek için tıkla ... Alketa' Alıntı: Bir tek akla nazar değmezmis Çünkü kimse, kimsenin aklini beğenmezmiş. Genişletmek için tıkla ... Firak' Alıntı: Dedim ya oturuyorum öylece. İyi ki etrafımda kalbimi tanıyanlar yok. Cahid Zarifoğlu.. Genişletmek için tıkla ... Havîn' Alıntı: Gönül rahatlığıyla peşinden gidebileceğimiz kaç insan varsa, işte o kadarız. Genişletmek için tıkla ...
Kardeşler bu kadar yazmış.. Bi anonim yaptım son sayfalardan! Özellikle ilk ve son mesaj.. Firak' Alıntı: Adalet nerede diye soranlara deyin ki; -Ömer öldü! Genişletmek için tıkla ... Muzammil' Alıntı: ما شئ أولى بطول سجن من لسان "Hiçbir şey uzun hapse dilden daha layık değildir" (Ibn Mesud ranh) Genişletmek için tıkla ... Hatve' Alıntı: Yalnızlık zor değil mi ya Ebû Zer? Ebû Zer; "insanlar daha zor..." Genişletmek için tıkla ... Muwahhide Tevhid' Alıntı: Bilgisayarın ve cep telefonun seni kulluktan alıkoymasın! Bir şeyler yazarken ve paylaşırken sorumluluğunu yerine getirdiğini zannetme.! Genişletmek için tıkla ... Alketa' Alıntı: Bir tek akla nazar değmezmis Çünkü kimse, kimsenin aklini beğenmezmiş. Genişletmek için tıkla ... Firak' Alıntı: Dedim ya oturuyorum öylece. İyi ki etrafımda kalbimi tanıyanlar yok. Cahid Zarifoğlu.. Genişletmek için tıkla ... Havîn' Alıntı: Gönül rahatlığıyla peşinden gidebileceğimiz kaç insan varsa, işte o kadarız. Genişletmek için tıkla ...
Çevrimdışı Muddessir الحمد الله Site Emektarı 1 Ağu 2017 #2,972 Yalnız dua etmekle gelseydi izzet, Ne Bedir yaşanırdı ne de Hendek...
H Çevrimdışı Havîn İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 2 Ağu 2017 #2,974 Ne zaman öleceğimiz önemli değil, önemli olan nasıl öleceğimiz.
Çevrimdışı Rayet Et Tevhid Aktif Üye İslam-TR Üyesi 3 Ağu 2017 #2,975 '' Muttefekun Aleyh Çağımızın En Büyük Putu Demokrasidir ...! '' [ Şeyh Hasan Karakaya Hafizahullah ]
'' Muttefekun Aleyh Çağımızın En Büyük Putu Demokrasidir ...! '' [ Şeyh Hasan Karakaya Hafizahullah ]
Çevrimdışı Ümmü Yasir İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım... İslam-TR Üyesi 3 Ağu 2017 #2,976 "Sürekli profillerinde fotoğraflarını paylaşan Müslüman, başka işin gücün yok mu? Bu ne "BEN" merakımız?" M. Emin Akın
"Sürekli profillerinde fotoğraflarını paylaşan Müslüman, başka işin gücün yok mu? Bu ne "BEN" merakımız?" M. Emin Akın
I Çevrimdışı isimsiz_mucahid Bu hesap kullanılmamaktadır!!! İslam-TR Üyesi 3 Ağu 2017 #2,977 Rabbim tevhid azığını koruyan mümin ve mümine'leri korusun ve onları bağışlasın...
Çevrimdışı TaHa Adalet Mulkun TemelidiR... İslam-TR Üyesi 4 Ağu 2017 #2,978 Çocuklarınızı kuzu gibi büyütmeyiniz ki, ileride kuzu gibi güdülmesinler.
Çevrimdışı Ümmü Yasir İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım... İslam-TR Üyesi 4 Ağu 2017 #2,979 "Sosyal medyanın güzel yanı, istediğine hemen ulaşabiliyor olmak. Sosyal medyanın kötü yanı, istediğine hemen ulaşabiliyor olmak."
"Sosyal medyanın güzel yanı, istediğine hemen ulaşabiliyor olmak. Sosyal medyanın kötü yanı, istediğine hemen ulaşabiliyor olmak."
Çevrimdışı TaHa Adalet Mulkun TemelidiR... İslam-TR Üyesi 4 Ağu 2017 #2,980 Ümmü Yasir' Alıntı: "Sosyal medyanın güzel yanı, istediğine hemen ulaşabiliyor olmak. Sosyal medyanın kötü yanı, istediğine hemen ulaşabiliyor olmak." Genişletmek için tıkla ... GuzeLdi tuttum bunu
Ümmü Yasir' Alıntı: "Sosyal medyanın güzel yanı, istediğine hemen ulaşabiliyor olmak. Sosyal medyanın kötü yanı, istediğine hemen ulaşabiliyor olmak." Genişletmek için tıkla ... GuzeLdi tuttum bunu