Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Gününü Bir Kelimeyle Anlat

deli Çevrimdışı

deli

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
farabiyle boğuşmaya devam et ve aristoya bir tekme salla ozaman... belki kendini ozaman daha iyi hissedebilirsin :eek:ynok

eylemzayi Çevrimdışı

eylemzayi

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
yorucu bir gün elhamdulillah

didar ' Alıntı:
bütün gün farabi ve aristoyla boğuşmuş birinin günü gibi:) ayrıca bugün ilahiyatçıların neden sapıttığı konusunda artık bir fikrim var akıbetimden korkuyorum:) :benkizgin :cimcime3
ALLAH saptırmasın kardeşim...

D Çevrimdışı

didar

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
eylemzayi ' Alıntı:
yorucu bir gün elhamdulillah

didar ' Alıntı:
bütün gün farabi ve aristoyla boğuşmuş birinin günü gibi:) ayrıca bugün ilahiyatçıların neden sapıttığı konusunda artık bir fikrim var akıbetimden korkuyorum:) :benkizgin :cimcime3
ALLAH saptırmasın kardeşim...
demesi kolay varlık var mı yok mu yoksa neden yok varsa neden var.Üstad haklı uğraşmamak lazım bunlarla ama öğrenemessem dersten kalıp dönem uzatma riskim var.Ama müslüamn risk almayı bilmeli dimi çok yoruldum bn ayrıca bu güzel ve güneşli günde evde oturmakta boğdu :crycry :crycry

deli Çevrimdışı

deli

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
sıcak süt iç... iyi gelirmiş... pulcet öle diyo... çukutalarıda bana ver... israf olmasınlar... :huhuuhuu

deli Çevrimdışı

deli

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
havalar ısındıya... depoladığın yerde sıcaktan vıckı çıkmasın. bana ver ben onları güzelce depolarım :acıktım

I Çevrimdışı

"iNŞiRaH"

Misafir
yok orda bozulur bana ver ben yemem merak etme.. (yeğenime veririm (:) ) :ahim

Z Çevrimdışı

z@rip

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Çok mutlu olmamakla beraber çok da üzgün değilim..
Orta şekerli işe devam :hahahaa

Pulcet Çevrimdışı

Pulcet

Forumun Bekçisi
Site Emektarı
AMİN...Dularınızda benide unutmayın..en çok ihtiyacım olan şey siz kardeşlerimin Duası...Eksik etmeyin ...:üzgünüm ..:gül :gül :gül

C Çevrimdışı

cigdem

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Biraz uzun olacak ama ne yapayım. :üzgünüm
Tek bildiğim şey çok iyi bir dinleyiciyim. Herkes bana dert anlatmayı ne çok seviyor. :cimcime3
Sadece eşim hariç çünkü eşimde ALLAH için görüntü var ses yok. :cimcime1
Neyse çok konuşmasındansa az konuşması daha iyi galiba. :melek

deli Çevrimdışı

deli

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
ÇİĞDEM ' Alıntı:
Biraz uzun olacak ama ne yapayım. :üzgünüm
Tek bildiğim şey çok iyi bir dinleyiciyim. Herkes bana dert anlatmayı ne çok seviyor. :cimcime3
Sadece eşim hariç çünkü eşimde ALLAH için görüntü var ses yok. :cimcime1
Neyse çok konuşmasındansa az konuşması daha iyi galiba. :melek

enişte bey uzaktan kumandalımıki :huhuuhuu

Üst Ana Sayfa Alt