karışık :S
T Çevrimdışı tuençise Üye İslam-TR Üyesi 21 Tem 2007 #202 ekilmekle-beklemekle- en güzeli sevdiklerime kavuşmakla
Çevrimdışı temin_dari Üye İslam-TR Üyesi 21 Tem 2007 #203 Mübarek güsel bir Cuma günü :güldüm İş bakımından yorucu :uzgunumm
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 22 Tem 2007 #209 tırnağıma boya sürdüler. nasıl çıkacak bu boya?
A Çevrimdışı asker_kız Üye İslam-TR Üyesi 22 Tem 2007 #211 annemler bisim okulda oy kullandı...okulu gördüğüm için mutluyum..!!!
T Çevrimdışı tuençise Üye İslam-TR Üyesi 22 Tem 2007 #212 !sLaM4eVeR ' Alıntı: elhamdulillah (sıcak) Genişletmek için tıkla ...
Çevrimdışı temin_dari Üye İslam-TR Üyesi 22 Tem 2007 #213 halep ' Alıntı: tırnağıma boya sürdüler. nasıl çıkacak bu boya? Genişletmek için tıkla ... Biraz zara verebilr ama sünger gibi kullan yada kimyevi bir madde abdest alabilmek için mecburi... Elhamdulillah ailemin yanında güzel bir gün... :öptüm:///
halep ' Alıntı: tırnağıma boya sürdüler. nasıl çıkacak bu boya? Genişletmek için tıkla ... Biraz zara verebilr ama sünger gibi kullan yada kimyevi bir madde abdest alabilmek için mecburi... Elhamdulillah ailemin yanında güzel bir gün... :öptüm:///
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 23 Tem 2007 #214 uyudum butun gun...yenı uyandım...maşAllah uykucu yaptı benı kardeşlerim
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 23 Tem 2007 #215 garip bir gün :huhuuhuu :huhuuhuu
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 25 Tem 2007 #220 çok sıcak :yardimm :yardimm :yardimm