dünümle eşit değil...
Çevrimdışı laylay İslam-tr Sakini Site Emektarı 17 May 2010 #2,542 260 ilahi 28 video upload ettim gulyarasına...4 gb arşiv indirdim....vs..vs...işlerle uğraşırken...gözleri mahvettimm..ama olsun değer.....
260 ilahi 28 video upload ettim gulyarasına...4 gb arşiv indirdim....vs..vs...işlerle uğraşırken...gözleri mahvettimm..ama olsun değer.....
M Çevrimdışı Mücahidee Üye İslam-TR Üyesi 23 May 2010 #2,544 !sLaM4eVeR' Alıntı: elhamdulillah... Genişletmek için tıkla ... elhamdulıllah...fakat yoğun
M Çevrimdışı Mücahidee Üye İslam-TR Üyesi 23 May 2010 #2,545 selamun aleykum arkadaslar allah rızası ıcın dua etmenızı ıstıyorum bu sayfaya yenı uyeyım kımseyı tanımıyorum ınsallah dua etmenızı nıyaz edıyorum en guzele emanetsınz ınsallah selametle kalın...
selamun aleykum arkadaslar allah rızası ıcın dua etmenızı ıstıyorum bu sayfaya yenı uyeyım kımseyı tanımıyorum ınsallah dua etmenızı nıyaz edıyorum en guzele emanetsınz ınsallah selametle kalın...
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 8 Haz 2010 #2,548 günümü anlatacak bir kelime Türkçede bulamadım..başka dillerde yardım olacak varmı?
H Çevrimdışı Habibullah İslam-tr Sakini Site Emektarı 9 Haz 2010 #2,552 günümü anlatacak bir kelime Türkçede bulamadım..başka dillerde yardım olacak varmı? cince yi dene bulursun belki
günümü anlatacak bir kelime Türkçede bulamadım..başka dillerde yardım olacak varmı? cince yi dene bulursun belki
E Çevrimdışı ehl_i sünnet Üye İslam-TR Üyesi 3 Tem 2010 #2,554 'bitmez' bir gun sanki=)ahir zamanda yasamamıza ragmen bayagı uzun geldı..yaz olmasından ve dısarı cıkmadıgımdan kaynaklanıyor dıye dusunuyorum=)
'bitmez' bir gun sanki=)ahir zamanda yasamamıza ragmen bayagı uzun geldı..yaz olmasından ve dısarı cıkmadıgımdan kaynaklanıyor dıye dusunuyorum=)
G Çevrimdışı güller_gülü Yeni Üye İslam-TR Üyesi 6 Tem 2010 #2,555 şükürler olsun bu günü de sağlıklı geçirdim
K Çevrimdışı kargı Üyeliği İptal Edildi Banned 7 Tem 2010 #2,556 DUA ETMİŞTİM İÇİMDEN BU GÜN FORUM DA ÇOK DURACAM KEYİFLİYDİM KEYFİMİN İÇİNE ETTİ Bİ İKİ AKHİ YİNE DE ALLAH A ŞÜKÜR BİRAZ BİLGİ ALABİLDİK ELHAMDULİLLAH
DUA ETMİŞTİM İÇİMDEN BU GÜN FORUM DA ÇOK DURACAM KEYİFLİYDİM KEYFİMİN İÇİNE ETTİ Bİ İKİ AKHİ YİNE DE ALLAH A ŞÜKÜR BİRAZ BİLGİ ALABİLDİK ELHAMDULİLLAH
Çevrimdışı selsebil İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 7 Tem 2010 #2,557 kargı' Alıntı: DUA ETMİŞTİM İÇİMDEN BU GÜN FORUM DA ÇOK DURACAM KEYİFLİYDİM KEYFİMİN İÇİNE ETTİ Bİ İKİ AKHİ YİNE DE ALLAH A ŞÜKÜR BİRAZ BİLGİ ALABİLDİK ELHAMDULİLLAH Genişletmek için tıkla ... gülelim mi ne edelim bilmiyorum... günüm inanılmaz boğucu...
kargı' Alıntı: DUA ETMİŞTİM İÇİMDEN BU GÜN FORUM DA ÇOK DURACAM KEYİFLİYDİM KEYFİMİN İÇİNE ETTİ Bİ İKİ AKHİ YİNE DE ALLAH A ŞÜKÜR BİRAZ BİLGİ ALABİLDİK ELHAMDULİLLAH Genişletmek için tıkla ... gülelim mi ne edelim bilmiyorum... günüm inanılmaz boğucu...
K Çevrimdışı kargı Üyeliği İptal Edildi Banned 7 Tem 2010 #2,558 selsebil' Alıntı: gülelim mi ne edelim bilmiyorum... günüm inanılmaz boğucu... Genişletmek için tıkla ... ALLAH içinde ki gibi davransın akhi:yale
selsebil' Alıntı: gülelim mi ne edelim bilmiyorum... günüm inanılmaz boğucu... Genişletmek için tıkla ... ALLAH içinde ki gibi davransın akhi:yale
E Çevrimdışı ehl_i sünnet Üye İslam-TR Üyesi 7 Tem 2010 #2,560 ŞOKTA...hic beklemedıgım bır cepheden agr darbe aldım