heh geldi bizimki de .. heeç bizde kavga ediyorduk bi araya gir de sana da çarpayım :)
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 21 Ağu 2007 #361 heh geldi bizimki de .. heeç bizde kavga ediyorduk bi araya gir de sana da çarpayım
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 21 Ağu 2007 #362 hafalanoldum hafalanoldum ben çok güzel kaçarım ama :güldüm :güldüm
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 21 Ağu 2007 #363 benim de en büyük özelliğim yakalamak.. kaç bakalım
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 21 Ağu 2007 #364 olduuu... bu arada çarpmayla işler hallolsaydı hiç işimiz olmazdı
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 21 Ağu 2007 #368 yahu benle ne zorun var ben sadece noluyo dedim :agliyorum :agliyorum
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 21 Ağu 2007 #370 şişttttttttt sumeyyem yaaa sen yapma barı bu deluuye uyma o çarpan moda gectı dağ başında yıne
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 21 Ağu 2007 #371 ablaaaa nerdesin dövüyorlar küçücük çocuğu
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 21 Ağu 2007 #372 tmm tmm acıdım teslim olduğun için.. dokunmayacağım sana. ben başkasına çarpacağım gerçekten..ama kötü olacak şu dağdan bi ineyim
tmm tmm acıdım teslim olduğun için.. dokunmayacağım sana. ben başkasına çarpacağım gerçekten..ama kötü olacak şu dağdan bi ineyim
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 21 Ağu 2007 #373 tamam ona çarp adama lazımsa bizde geliriz ablamla bende güzel çarparım mosmanlı tokadı
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 21 Ağu 2007 #374 nolcak ınıncee heee senle işimiz var ınınce dağdan şehır tutuna çıkacaz nasipse kardeşim...
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 21 Ağu 2007 #376 yok yokk once kutahya ordan s.... hıhıı halep kardeşimizi zıyaret ederız hihii
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 21 Ağu 2007 #377 he gitmişken onu da görürüz. çok sevdiğim bi kardeşim ya. buradan s... yakın sen gel hemen gideriz 3 saat sürüyomuş..
he gitmişken onu da görürüz. çok sevdiğim bi kardeşim ya. buradan s... yakın sen gel hemen gideriz 3 saat sürüyomuş..
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 21 Ağu 2007 #378 burdan samsun 9 saatmış akıllım ben nsl gelecem s...dan kutahyaya nsl gıdecez ufff...
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 21 Ağu 2007 #379 iyi de ben samsunda değilimki sabah ayrıldım 15 dakika durdum orada