erken tabi sonunda biticek ama kavuşmamıza 1 saat kaldı :ihihih ( kontür ) :ihihih
G Çevrimdışı guldeste Üye İslam-TR Üyesi 17 Eki 2007 #661 erken tabi sonunda biticek ama kavuşmamıza 1 saat kaldı :ihihih ( kontür ) :ihihih
S Çevrimdışı su_damlası Üye İslam-TR Üyesi 17 Eki 2007 #663 o kadar bekleme kuzen yollıyım hemen ... :ihihih kavuşmanız benim elimden olsun... :ihihih
G Çevrimdışı guldeste Üye İslam-TR Üyesi 17 Eki 2007 #664 abi bişey karıştırmıyoruz sadece kontür istiyorum milletten :ihihih saol ama babam saolsun :ihihih
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 17 Eki 2007 #665 tabi tabi alsın canım ne olacak :: benim gibi günlük bi 250 gitmiyosa sorun yok ::
G Çevrimdışı guldeste Üye İslam-TR Üyesi 17 Eki 2007 #666 tabi parası olanında hali başka oluyo bizde parça kontürlerle iş götürelim :muhaha
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 17 Eki 2007 #667 :: est yaa öle deme.. zor hayat zoooor hey gidi dünya beee
V Çevrimdışı vuslatım Üye İslam-TR Üyesi 18 Eki 2007 #673 :agliyorum :agliyorum :agliyorum :agliyorum
S Çevrimdışı Sevde Binti Zema Üye İslam-TR Üyesi 18 Eki 2007 #674 simurg ' Alıntı: :agliyorum :agliyorum :agliyorum :agliyorum Genişletmek için tıkla ... ağlamaaaaaaaa
simurg ' Alıntı: :agliyorum :agliyorum :agliyorum :agliyorum Genişletmek için tıkla ... ağlamaaaaaaaa
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 19 Eki 2007 #679 çağlar ' Alıntı: hasta...... Genişletmek için tıkla ... Rabbim şifa versın kardeşim...tez zamanda derman kapısını açar ınşAllah...
çağlar ' Alıntı: hasta...... Genişletmek için tıkla ... Rabbim şifa versın kardeşim...tez zamanda derman kapısını açar ınşAllah...