İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
olabilir. telekomcularda kaç gündür bizim kapının önünde toplanıp duruyorlardı zaten. ne mübarek bir yerde çalışıyomuşum da haberim yokmuş. arada benide kaynatırlarsa hakkınızı şimdiden helal edin. :huhuuhuu
sadece bitmedim. eriyip eriyip bittim. adamlar kiraladıkları ofisi gezecekler. bina darma dağınık. avrupa standartlarında bir şantiye bekliyorlarsa eğer büyük hayal kırıklığına uğrayacaklar. hemde tam bir şok. amelelere soracakları sorulardan alacakları cevapları bilem düşünemiyorum. müslüman olmasak at önlerine iki manken saçmalasınlar. şimdi bu adamlarla ben ne konuşayım. :böööö
BİTTİM BEeeeeNN
:böööö
sadece bitmedim. eriyip eriyip bittim. adamlar kiraladıkları ofisi gezecekler. bina darma dağınık. avrupa standartlarında bir şantiye bekliyorlarsa eğer büyük hayal kırıklığına uğrayacaklar. hemde tam bir şok. amelelere soracakları sorulardan alacakları cevapları bilem düşünemiyorum. müslüman olmasak at önlerine iki manken saçmalasınlar. şimdi bu adamlarla ben ne konuşayım. :böööö
BİTTİM BEeeeeNN
:böööö
acaba yarım saatte fransızca öğrenebilirmiyim. belki olayı daha rahat atlatırdım. yada ben misafirleri çaya, kahveye boğayım, belki ozaman eksik kusurları görmezler. hem ne aceleleri varki sanki 3 ay sonra hiç bir sorun kalmayacak. nıt. nıt. nıt. :huhuuhuu