yorucu can çıkartıcı cinsten :güldüm
C Çevrimdışı cigdem Üye İslam-TR Üyesi 29 Kas 2007 #987 Ben hastaydım bugün nasıl geçti anlamadım. :uzgunumm
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 29 Kas 2007 #988 Eyvah cocuklarla kım ılgılenecek Allah sıfa versın :vahh
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 29 Kas 2007 #989 şifa yerine sıfır ı verse daha iyi değilmi. sıfır abla yardımcı olurdu en azından :huhuuhuu
S Çevrimdışı su_damlası Üye İslam-TR Üyesi 29 Kas 2007 #991 öhöö öhöö boğazım hastalığa yenildiğim bir gün... :creyy
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 29 Kas 2007 #992 deliliğime yenildiğim bir gün... :huhuuhuu
G Çevrimdışı guldeste Üye İslam-TR Üyesi 29 Kas 2007 #993 benzerlerimden bi kaç tane olduğu bir gün :huhuuhuu
G Çevrimdışı guldeste Üye İslam-TR Üyesi 29 Kas 2007 #995 daha sayamadım.... günün sonunda sayıcam bakalım kaçtane daha çıkıcak :dillll
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 30 Kas 2007 #998 deli ' Alıntı: şifa yerine sıfır ı verse daha iyi değilmi. sıfır abla yardımcı olurdu en azından :huhuuhuu Genişletmek için tıkla ... yaw burda benden mi bahsedilio :huhuuhuu
deli ' Alıntı: şifa yerine sıfır ı verse daha iyi değilmi. sıfır abla yardımcı olurdu en azından :huhuuhuu Genişletmek için tıkla ... yaw burda benden mi bahsedilio :huhuuhuu
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 30 Kas 2007 #999 yok abla yaa. senden değil. sifir abladan bahsediliyor. :huhuuhuu
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 30 Kas 2007 #1,000 Cundullah ' Alıntı: Bugün cosguluyum... ALLAAAAHUEKBERRRRRRRRRRRR Genişletmek için tıkla ... MAŞALLAH
Cundullah ' Alıntı: Bugün cosguluyum... ALLAAAAHUEKBERRRRRRRRRRRR Genişletmek için tıkla ... MAŞALLAH