nefes almakta zorlanıyorum
Çevrimdışı raba_84 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 1 Haz 2007 #123 a_mavis ' Alıntı: GÜNÜM GÜZELLEŞTİ ELHAMDULİLLAH... Genişletmek için tıkla ... ELHAMDULİLLAHHH :hahahaa :hahahaa :hahahaa :hahahaa :hahahaa :hahahaa :hahahaa
a_mavis ' Alıntı: GÜNÜM GÜZELLEŞTİ ELHAMDULİLLAH... Genişletmek için tıkla ... ELHAMDULİLLAHHH :hahahaa :hahahaa :hahahaa :hahahaa :hahahaa :hahahaa :hahahaa
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 3 Haz 2007 #124 raba_84 ' Alıntı: a_mavis ' Alıntı: GÜNÜM GÜZELLEŞTİ ELHAMDULİLLAH... Genişletmek için tıkla ... ELHAMDULİLLAHHH :hahahaa :hahahaa :hahahaa :hahahaa :hahahaa :hahahaa :hahahaa Genişletmek için tıkla ...
raba_84 ' Alıntı: a_mavis ' Alıntı: GÜNÜM GÜZELLEŞTİ ELHAMDULİLLAH... Genişletmek için tıkla ... ELHAMDULİLLAHHH :hahahaa :hahahaa :hahahaa :hahahaa :hahahaa :hahahaa :hahahaa Genişletmek için tıkla ...
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 4 Haz 2007 #128 halep ' Alıntı: berbat bir sınavdan çıktım. Genişletmek için tıkla ... alışırsın ben alıştım sen de alışırsın
halep ' Alıntı: berbat bir sınavdan çıktım. Genişletmek için tıkla ... alışırsın ben alıştım sen de alışırsın
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 4 Haz 2007 #129 alışsam iyi olacak çünkü az sonra bir sınava daha girecem o da kötü geçecek
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 4 Haz 2007 #130 halep ' Alıntı: alışsam iyi olacak çünkü az sonra bir sınava daha girecem o da kötü geçecek Genişletmek için tıkla ... mesaj yazmaya devam edersen kötü gemesi mukadder olur ki
halep ' Alıntı: alışsam iyi olacak çünkü az sonra bir sınava daha girecem o da kötü geçecek Genişletmek için tıkla ... mesaj yazmaya devam edersen kötü gemesi mukadder olur ki
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 4 Haz 2007 #131 farketmez yazmasam da uyuyacam ders çalışmayacam çünkü çalışacak birşey yok sadece bir paragraf yazacakmışık sınavda
farketmez yazmasam da uyuyacam ders çalışmayacam çünkü çalışacak birşey yok sadece bir paragraf yazacakmışık sınavda
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 6 Haz 2007 #138 analitik sınavı var az sonra ve ben hiç çalışmadım.
C Çevrimdışı cannann Yeni Üye İslam-TR Üyesi 6 Haz 2007 #139 Allah kolaylık versin işe sakin basladık böyle gider inşallah
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 6 Haz 2007 #140 cannann ' Alıntı: ALLAH kolaylık versin Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun