Rabbim acil şifa versin inş.
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Ocak 2008 #1,462 insaAllah bak sımdık daha ıyı oldum ))sagol
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 8 Ocak 2008 #1,463 Rabbim iyilik versin inşaallahh.. Sende saol canımcım ::
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 8 Ocak 2008 #1,466 raba_84 ' Alıntı: hastayımmmmmmmmmmmmmmmmm Genişletmek için tıkla ... hafalanoldum Rabbim acil şifa versin kardeş sende mi :huhuuhuu
raba_84 ' Alıntı: hastayımmmmmmmmmmmmmmmmm Genişletmek için tıkla ... hafalanoldum Rabbim acil şifa versin kardeş sende mi :huhuuhuu
Çevrimdışı raba_84 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Ocak 2008 #1,467 Allah razı olsun evet yaa bende :crycry :crycry günahlarımıza kefaret olur inşallah
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 8 Ocak 2008 #1,468 Eyvaallahh kardeş senden de.. Neyin varr? :huhuuhuu İnşaallahh..
Çevrimdışı raba_84 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Ocak 2008 #1,469 sinüzit + bağdemciklerde şişme + baş ağrısı :güldüm
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 8 Ocak 2008 #1,470 hafalanoldum :huhuuhuu Rabbim acil şifa versin nediimm..
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Ocak 2008 #1,471 yahu sıtece hastaneye yatsak hastane dolar sanırım :huhuuhuu
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 8 Ocak 2008 #1,472 :güldüm Allah'a şükür benim bişiyim yohh :güldüm bende sizi ziyarete gelirim artıkk )
T Çevrimdışı tuençise Üye İslam-TR Üyesi 8 Ocak 2008 #1,473 gezdim ohhhhhhhhhhh canıma deysin :yale ynok
Çevrimdışı temin_dari Üye İslam-TR Üyesi 8 Ocak 2008 #1,474 ginger ' Alıntı: elhamdulıllah hastayım Genişletmek için tıkla ... Awesome ' Alıntı: evet bende hastayım... Genişletmek için tıkla ... raba_84 ' Alıntı: sinüzit + bağdemciklerde şişme + baş ağrısı :güldüm Genişletmek için tıkla ... hafalanoldum Sanki anlaşmışlar islam-tr kerdeşleri hepbirlikte :huhuuhuu Rabbim acil şifa verir İnşallah....
ginger ' Alıntı: elhamdulıllah hastayım Genişletmek için tıkla ... Awesome ' Alıntı: evet bende hastayım... Genişletmek için tıkla ... raba_84 ' Alıntı: sinüzit + bağdemciklerde şişme + baş ağrısı :güldüm Genişletmek için tıkla ... hafalanoldum Sanki anlaşmışlar islam-tr kerdeşleri hepbirlikte :huhuuhuu Rabbim acil şifa verir İnşallah....
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 9 Ocak 2008 #1,475 düşünceli ve sıkkın ve hasta ve bitkin ve yorgun ve çaresiz ve keyifsiz ve halsiz ve kimsesiz ve ölü gibi ve baş ağrılı ve şişik bademli ve diş ağrılı ve kulak ağrılı ve yüksek ateşli ve uykulu ve dengesiz ve deli
düşünceli ve sıkkın ve hasta ve bitkin ve yorgun ve çaresiz ve keyifsiz ve halsiz ve kimsesiz ve ölü gibi ve baş ağrılı ve şişik bademli ve diş ağrılı ve kulak ağrılı ve yüksek ateşli ve uykulu ve dengesiz ve deli
Çevrimdışı NeZnam Üye İslam-TR Üyesi 9 Ocak 2008 #1,477 ders iptaaaaallll Allah herkese bizimki gibi narin her soğukta grip olan hoca nasip etsin)))
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 9 Ocak 2008 #1,478 neznam hanımda işten kaçacak yer arıyor. ammada tembel miş ya... kime çekti anlayamıyorumki hala :huhuuhuu
neznam hanımda işten kaçacak yer arıyor. ammada tembel miş ya... kime çekti anlayamıyorumki hala :huhuuhuu
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 10 Ocak 2008 #1,480 noldu çitlenbığım :huhuuhuu hayırdır