Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Gününü Bir Kelimeyle Anlat

raba_84 Çevrimdışı

raba_84

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
deli ' Alıntı:
raba_84 ' Alıntı:
başağrılı bir gün :crycry

ablacık sende varya yani... 2 günde ağrısız sızısız vede efendi efendi yerinde otursan olmayacak sanki... ihtiyarlamayamı başladın artıkın... anlamadım gitti doğrusu :huhuuhuu
napayım sabah 9dan akşam 17 30 a kadar dersanedeyim bünye alışkın olmadığı için kaldıramıyo :hahahaa :hahahaa

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
raba_84 ' Alıntı:
deli ' Alıntı:
raba_84 ' Alıntı:
başağrılı bir gün :crycry

ablacık sende varya yani... 2 günde ağrısız sızısız vede efendi efendi yerinde otursan olmayacak sanki... ihtiyarlamayamı başladın artıkın... anlamadım gitti doğrusu :huhuuhuu
napayım sabah 9dan akşam 17 30 a kadar dersanedeyim bünye alışkın olmadığı için kaldıramıyo :hahahaa :hahahaa

ne güsel işte... memur hayatı gibi :huhuuhuu

NeZnam ' Alıntı:
sen et yeterki butun hepsını verrırım

anlaştık... ama önce çukutaları görelim :huhuuhuu

:)sümeyye:) Çevrimdışı

:)sümeyye:)

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
töbe yaw duayla çukuta değişilirm,i ki
tongue.gif

ruveyda Çevrimdışı

ruveyda

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
kardeşlerim çok rahatsızım bu gün belki bi kardeşimin samimi duası yetişir inşallah .dualarınızı bekliyorum..........selametle

raba_84 Çevrimdışı

raba_84

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
akidişler yarın İstanbul a geliyorumm kim gezdirecek beni :yale :yale :yale :yale :yale

raba_84 Çevrimdışı

raba_84

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
teşekkür ederim akidişler çok güzel karşıladınız beni forum kardeşliği diye buna denir :mücahit :mücahit :mücahit :mücahit :şaplak :şaplak :şaplak :şaplak

raba_84 Çevrimdışı

raba_84

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
bişi olmamışya saolsun arkadaşlar istanbulda çok güzel ağırlaladılar beni :şaplak

Üst Ana Sayfa Alt