iyilik abla ne olsun.iste uğraşıyoruz.Allaha daha iyi kul olabilmek için.Dua ediyormusun kardeşine?
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 3 Eyl 2007 #421 iyilik abla ne olsun.iste uğraşıyoruz.Allaha daha iyi kul olabilmek için.Dua ediyormusun kardeşine?
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 3 Eyl 2007 #422 !sLaM4eVeR ' Alıntı: iyilik abla ne olsun.iste uğraşıyoruz.ALLAHa daha iyi kul olabilmek için.Dua ediyormusun kardeşine? Genişletmek için tıkla ... edıomuyum :huhuuhuu :ihihih :ihihih O cc bılsın :ihihih :ihihih ben bışe demeyım... :mutlu :mutlu
!sLaM4eVeR ' Alıntı: iyilik abla ne olsun.iste uğraşıyoruz.ALLAHa daha iyi kul olabilmek için.Dua ediyormusun kardeşine? Genişletmek için tıkla ... edıomuyum :huhuuhuu :ihihih :ihihih O cc bılsın :ihihih :ihihih ben bışe demeyım... :mutlu :mutlu
E Çevrimdışı Eslemsena Üye İslam-TR Üyesi 6 Eyl 2007 #429 sabah sabah,tabiki çok acıktım :ahaboleoldum :ahaboleoldum :hahahaa :ahaboleoldum :ahaboleoldum
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 6 Eyl 2007 #430 Eslemsena ' Alıntı: sabah sabah,tabiki çok acıktım :ahaboleoldum :ahaboleoldum :hahahaa :ahaboleoldum :ahaboleoldum Genişletmek için tıkla ... bende ve uykum var
Eslemsena ' Alıntı: sabah sabah,tabiki çok acıktım :ahaboleoldum :ahaboleoldum :hahahaa :ahaboleoldum :ahaboleoldum Genişletmek için tıkla ... bende ve uykum var
E Çevrimdışı Eslemsena Üye İslam-TR Üyesi 6 Eyl 2007 #431 bence uyku vaktı coktan gectı sen unut onu.sana kahvaltı yolluyorum yakalaa :yale :hahahaa :hahahaa :yale
bence uyku vaktı coktan gectı sen unut onu.sana kahvaltı yolluyorum yakalaa :yale :hahahaa :hahahaa :yale
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 6 Eyl 2007 #435 vuslatım ' Alıntı: sinirli Genişletmek için tıkla ... hayırdır vuslatım noldu