köpeğini çaldırmış :ohafalanoldum
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 7 Eyl 2007 #441 kıtmir ' Alıntı: köpeğini çaldırmış Genişletmek için tıkla ... hafalanoldum
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 7 Eyl 2007 #443 ginger ' Alıntı: anlamıom ben yaaaa :uzgunumm Genişletmek için tıkla ... biriniz gingin ablaya uzun uzun anlatsın. sonra kızıp ağlayabiliyor :muhaha
ginger ' Alıntı: anlamıom ben yaaaa :uzgunumm Genişletmek için tıkla ... biriniz gingin ablaya uzun uzun anlatsın. sonra kızıp ağlayabiliyor :muhaha
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 7 Eyl 2007 #444 tamam ben anlatiim de nie gingin diyorsunuz ablama sonra onada ağlıyor :muhaha :muhaha
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 7 Eyl 2007 #445 :)sümeyye:) ' Alıntı: tamam ben anlatiim de nie gingin diyorsunuz ablama sonra onada ağlıyor :muhaha :muhaha Genişletmek için tıkla ... :muhaha bak onu hiç düşünmemiştim :muhaha
:)sümeyye:) ' Alıntı: tamam ben anlatiim de nie gingin diyorsunuz ablama sonra onada ağlıyor :muhaha :muhaha Genişletmek için tıkla ... :muhaha bak onu hiç düşünmemiştim :muhaha
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 7 Eyl 2007 #447 deli ' Alıntı: :)sümeyye:) ' Alıntı: tamam ben anlatiim de nie gingin diyorsunuz ablama sonra onada ağlıyor :muhaha :muhaha Genişletmek için tıkla ... :muhaha bak onu hiç düşünmemiştim :muhaha Genişletmek için tıkla ... siz gulun gulun maşAllah...
deli ' Alıntı: :)sümeyye:) ' Alıntı: tamam ben anlatiim de nie gingin diyorsunuz ablama sonra onada ağlıyor :muhaha :muhaha Genişletmek için tıkla ... :muhaha bak onu hiç düşünmemiştim :muhaha Genişletmek için tıkla ... siz gulun gulun maşAllah...
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Eyl 2007 #451 :agliyorum :uzgunumm hemde çok uzgunum :uzgunumm :uzgunumm
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Eyl 2007 #452 ginger ' Alıntı: :agliyorum :uzgunumm hemde çok uzgunum :uzgunumm :uzgunumm Genişletmek için tıkla ... :uzgunumm :uzgunumm
ginger ' Alıntı: :agliyorum :uzgunumm hemde çok uzgunum :uzgunumm :uzgunumm Genişletmek için tıkla ... :uzgunumm :uzgunumm
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Eyl 2007 #453 ginger ' Alıntı: :agliyorum :uzgunumm hemde çok uzgunum :uzgunumm :uzgunumm Genişletmek için tıkla ... :uzgunumm :uzgunumm :uzgunumm tedirginim
ginger ' Alıntı: :agliyorum :uzgunumm hemde çok uzgunum :uzgunumm :uzgunumm Genişletmek için tıkla ... :uzgunumm :uzgunumm :uzgunumm tedirginim
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Eyl 2007 #454 size noluoo yaaa...sizler ıı olun kı bana moral verın canlar...
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Eyl 2007 #455 ben dün eve girene kadar iyiydim. ama şimdi iyi değilim. moral verecek moralim yok kusura bakma :crycry
ben dün eve girene kadar iyiydim. ama şimdi iyi değilim. moral verecek moralim yok kusura bakma :crycry
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Eyl 2007 #456 mutluluk paylaştıkça artarmış gülümsesek :: :güldüm
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Eyl 2007 #457 :: :güldüm senı ben napaım sumeyyemmm hee ablacım napaımm ben senııı
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Eyl 2007 #458 yapacağını yaptın ablacık :winkk :güldüm