:crycry :crycry :crycry
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 10 Eyl 2007 #483 anaaa noldu yahuuu sızlere ben ıım bugun elhamdulıllah...ama içim buruklaştı :huhuuhuu noldu kardeşlerim yaafff :huhuuhuu
anaaa noldu yahuuu sızlere ben ıım bugun elhamdulıllah...ama içim buruklaştı :huhuuhuu noldu kardeşlerim yaafff :huhuuhuu
F Çevrimdışı freedom_fighter Üye İslam-TR Üyesi 10 Eyl 2007 #484 deniz koydum adını kederi ben de kaldı...senin için buruklaşmasın bi şey yok sadece hayatın realiteleri.
deniz koydum adını kederi ben de kaldı...senin için buruklaşmasın bi şey yok sadece hayatın realiteleri.
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 10 Eyl 2007 #486 HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: :creyy :creyy Genişletmek için tıkla ... şişşşttttt noluo yaaa (
F Çevrimdışı freedom_fighter Üye İslam-TR Üyesi 10 Eyl 2007 #487 ben bilmem... :hahahaa :hahahaa :hahahaa
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 11 Eyl 2007 #493 ENES BİN MÂLİK ' Alıntı: elhamdulillah Genişletmek için tıkla ...
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 13 Eyl 2007 #499 HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: ENES BİN MÂLİK ' Alıntı: elhamdulillah Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ...
HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: ENES BİN MÂLİK ' Alıntı: elhamdulillah Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ...