:agliyorum :agliyorum :agliyorum :crycry :crycry :crycry
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 10 Eki 2007 #561 :agliyorum :agliyorum :agliyorum :crycry :crycry :crycry
E Çevrimdışı Eslemsena Üye İslam-TR Üyesi 10 Eki 2007 #564 yaaff nolmuş bu oyunlar bölümüne???Bizm o güsll oyunlarımız nere gitti yaa :uzgunumm :uzgunumm :uzgunumm
yaaff nolmuş bu oyunlar bölümüne???Bizm o güsll oyunlarımız nere gitti yaa :uzgunumm :uzgunumm :uzgunumm
C Çevrimdışı cigdem Üye İslam-TR Üyesi 10 Eki 2007 #565 Bu gün temizlik yaptım.. Çok yoruldum.. Sizi gidi tembeller sizi.. Yardıma gelmediniz.. :crycry
E Çevrimdışı Eslemsena Üye İslam-TR Üyesi 10 Eki 2007 #566 aaa tüh ben yarın yapcaksınız zannetımde ondan bugün gelmemiştim :ihihih :ihihih nese bi dahakine artık
aaa tüh ben yarın yapcaksınız zannetımde ondan bugün gelmemiştim :ihihih :ihihih nese bi dahakine artık
K Çevrimdışı kardeşş Yeni Üye İslam-TR Üyesi 10 Eki 2007 #568 try to not cry ' Alıntı: yorgun . .. . Genişletmek için tıkla ...
V Çevrimdışı vuslatım Üye İslam-TR Üyesi 11 Eki 2007 #570 sinirli :benkizgin :benkizgin :benkizgin :benkizgin :benkizgin
K Çevrimdışı kıtmir Üye İslam-TR Üyesi 11 Eki 2007 #572 biri oyunlar mı dedi acaba nere gitti kim sakladı birisisaklambaç oynamayı seviyor galiba... iyiym hoşum validecik bugün gözlüğümü kırdı....hayata kısık gözlerden bakıyorum....
biri oyunlar mı dedi acaba nere gitti kim sakladı birisisaklambaç oynamayı seviyor galiba... iyiym hoşum validecik bugün gözlüğümü kırdı....hayata kısık gözlerden bakıyorum....
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 11 Eki 2007 #573 kıtmir ' Alıntı: biri oyunlar mı dedi acaba nere gitti kim sakladı birisisaklambaç oynamayı seviyor galiba... iyiym hoşum validecik bugün gözlüğümü kırdı....hayata kısık gözlerden bakıyorum.... Genişletmek için tıkla ... kitmir şu oyunları neden saklıyorsun. saklambaç oynayacak yaşı geçmedin mi sen hâlâ? hadi çıkar şu oyunları::
kıtmir ' Alıntı: biri oyunlar mı dedi acaba nere gitti kim sakladı birisisaklambaç oynamayı seviyor galiba... iyiym hoşum validecik bugün gözlüğümü kırdı....hayata kısık gözlerden bakıyorum.... Genişletmek için tıkla ... kitmir şu oyunları neden saklıyorsun. saklambaç oynayacak yaşı geçmedin mi sen hâlâ? hadi çıkar şu oyunları::
K Çevrimdışı kıtmir Üye İslam-TR Üyesi 11 Eki 2007 #574 gözlüklerim kırıldı yaptırınca inş...da valide nasıl basmışsa gözlük 90 derece döndü....bu adapzarındada bir gözlükçü bulmadım bulunca inş...
gözlüklerim kırıldı yaptırınca inş...da valide nasıl basmışsa gözlük 90 derece döndü....bu adapzarındada bir gözlükçü bulmadım bulunca inş...
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 11 Eki 2007 #575 inş. sabırsızlıkla oyunların eski haline gelmesini bekliyorum
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 11 Eki 2007 #577 :muhaha herkesin de sabrının bir sınırı vardır. zorlama fazla istersen ynok
K Çevrimdışı kıtmir Üye İslam-TR Üyesi 11 Eki 2007 #578 şimdi bak sana bir smiley atarım ne olduğunu şaşırırsın
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 11 Eki 2007 #579 hafalanoldum :böööö :böööö :vavaaaa :buneya :huhuuhuu :muhaha :muhaha :muhaha :muhaha